Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple  IN113

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple  IN113

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 - popis produktu

Malá kulička, velký šarm Nadčasový design našich náušnic, který zůstává vkusný a stylový v každé době. Současné módní trendy neovlivňují jejich minimalistický styl, který s sebou přináší čistou a elegantní estetiku. Naše náušnice pecky jsou vhodným dárkem pro ženy, které ocení jednoduchost, eleganci a nadčasový styl. Jsou vhodné pro ženy v každém věku. Mohou je nosit jako každodenní šperk nebo příležitostný doplněk pro vybrané události. Můžete je nosit jako druhou nebo třetí náušnici v uchu. Minimalistický design, maximální styl Náušnice jsou skvělým doplňkem pro každodenní oblečení. Noste je s džínovou bundou, tričkem a džínami pro neformální a stylový vzhled. Také se skvěle hodí k jednoduchým šatům, sukni nebo kalhotám pro elegantnější, ale stále nenucený vzhled. Bez obav je můžete použít i pro formální příležitosti. Vezměte si je s koktejlovými šaty, elegantními blůzkami nebo večerními outfity. Všemu přidají jemný a sofistikovaný dotek. Mohou být také stylovým doplňkem v práci. Jsou dostatečně diskrétní, aby se hodily k formálnímu oblečení, jako jsou kostýmy, halenky nebo kalhoty. Přidávají noblesu, vytříbenost a eleganci bez toho, aniž by na sebe příliš upozornily. Jemnost stříbrných pecek Praktické zapínání na puzetu. Je spolehlivé a zabraňuje nechtěné ztrátě náušnic. Snadné zapínání je vhodné pro každodenní použití. Silikonová zarážka zdarma ke každé náušnici je samozřejmostí. Tyčinka je vsazena uprostřed náušnice, a proto je náušnice na uchu ideálně vyvážená. Pecky jsou velikostně tak akorát. Sednou menším i větším uším. Průměr náušnice - kuličky: 0,3 cm. Hmotnost přibližná: 0,454 g. Rhodiované stříbro s platinovým leskem Kvalitní sterlingové stříbro 925/1000 posloužilo k výrobě náušnic. Pro zintenzivnění zářivého vzhledu a platinově bílé barvy byl na šperk nanesen tenounký povlak rhodia. Rhodium chrání náušnice proti poškrábání, ztrátě lesku a změně barvy. Pokovování rhodiem minimalizuje riziko podráždění a alergických reakcí, což s sebou přináší pro všechny pohodlí při nošení náušnic. Stříbro 925/1000 Kvalitní stříbro v garantované ryzosti 925/1000. Můžete jej znát jako sterlingové stříbro. Rhodiování šperku Rhodium je platinový kov, který šperku dodává lesk a chrání ho před černáním. Kvalita a zkušenost Jako registrovaný obchodník s drahými kovy pečlivě kontrolujeme každý šperk.

Tento produkt se nachází v kategorii Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 lze nalézt mezi produkty ve skupině Stříbrné náušnice, patří pod značku Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 - parametry produktu

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Simple IN113 - jak nakoupit nejvýhodnější?