Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 265 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 - popis produktu

Stříbrné pecky s diamantovým leskem Krása v jednoduchosti. Minimalistické náušnice se vyznačují čistými liniemi, geometrickým kulatým tvarem a neutrální čirou barvou syntetického drahokamu. Kladli jsme důraz na výběr kvalitních materiálů, precizní zpracování a silný vizuální účinek vytvářený jednoduchými, ale efektními prvky. Jsou skvělým všednodenním šperkem, který osloví ženy, preferující jednoduchost a nenápadnou eleganci. Díky univerzálnímu designu mohou být vhodným dárkem pro partnerku či manželku. Potěší i maminku, babičku či sestru a radost jistě uděláte i kolegyni v práci. Estetická výjimečnost, lesk a odolnost Čirý kulatý kubický zirkon je dominantní ozdobou náušnic a je uchycen do 4 stříbrných krapen. Zirkony jsou ve vysoké kvalitě a na první pohled jsou nerozeznatelné od diamantů. Kameny jsou vybroušeny do briliantového brusu, který jim dává vynikající brilanci, oheň a jiskru. Kvalitní sterlingové stříbro 925/1000, ze kterého šperkaři náušnice zhotovili, je pokovováno rhodiem. Povlak rhodia dodává náušnicím intenzivní lesk a zářivost. Kombinace komfortu a bezpečí Rhodiované stříbro je hypoalergenní, což znamená, že je šetrné k citlivé pokožce. Praktické zapínání na puzetu, které zajišťuje, že náušnice zůstanou na místě a nemohou snadno vyklouznout. Silikonová zarážka zdarma ke každé náušnici je samozřejmost. Tyčinka je vsazena uprostřed náušnice, takže je náušnice na uchu ideálně vyvážená. Šířka náušnice: 0,3 cm. Průměr zirkonu i náušnice: 0,4 cm (4 mm). Hmotnost přibližná: 0,64 g (pár). Kubické zirkony - kvalitní, zářivé a dostupné Kubická zirkonie je kvalitní laboratorně vytvořený syntetický drahokam. Minimalizuje to dopady na životní prostředí způsobené těžbou drahých kamenů. Lidské oko na první pohled nerozezná kubickou zirkonii od diamantu. Zirkony jako alternativa diamantu jsou finančně dostupné a zároveň velmi krásné. Vysoká tvrdost a lesk v jakékoliv velikosti zaručují top kvalitu. Na Mohsově stupnici má tvrdost 8 - 8.5, přičemž pravé diamanty mají 10. Stříbro 925/1000 Kvalitní stříbro v garantované ryzosti 925/1000. Můžete jej znát jako sterlingové stříbro. Rhodiování šperku Rhodium je platinový kov, který šperku dodává lesk a chrání ho před černáním. Kvalita a zkušenost Jako registrovaný obchodník s drahými kovy pečlivě kontrolujeme každý šperk.

Produkt Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 patří do skupiny produktů Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stříbrné náušnice, patří pod značku Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Čirá
KategorieNáušnice -, Náušnice, Stříbrné náušnice
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Stříbrné náušnice pecky Minimal Ag 925/1000 IN275 - jak nakoupit nejvýhodnější?