Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 605 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 - popis produktu

Minimalistická sada šperků se skládá z náušnic, náhrdelníku a náramku. Na všech špercích dominuje luneta, do níž je vsazen čirý kubický zirkon s briliantovým výbrusem. Všechny šperky jsou vyrobeny z nerez oceli pozlacené 14karátovým zlatem. Jemná souprava šperků je vhodná také jako dárek. Délka náramku a řetízku náhrdelníku se dá nastavit. Vhodné na každodenní nošení a sedne ke každému outfitu. Délka náhrdelníku: 46 + 4 cm, tedy s možností prodloužení. Délka náramku: 19 + 2 cm, tedy s možností prodloužení. Průměr náušnice: 0,95 cm. Výška náušnice: 0,4 cm. Tyčinka je umístěna nahoře na náušnici. Průměr kruhové lunety: 0,95 cm. Přibližná hmotnost náušnic, náhrdelníku a náramku): 8,04 g. Řetízek typu Anker je velmi pevný a spolehlivý. Očka jsou řazena kolmo k sobě. Jemné řetízky ladí s výraznějšími přívěsky. Zapínání řetízků náhrdelníku a náramku je na karabinku. Náušnice pecky zapnete snadno a bezpečně puzetkou.

Produkt Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 lze nalézt mezi produkty ve skupině Šperky -, patří značce Linda's Jewelry, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 patří do skupiny produktů Ocelové šperky, je v nabídce značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 - parametry produktu

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle GLD chirurgická ocel IS100 - jak nakoupit nejvýhodnější?