Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 - popis produktu

Souprava šperků obsahuje náušnice typu pecky, stylový náhrdelník s přívěskem a trendy náramek. Všechny šperky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní chirurgické oceli 316L. Jemná souprava šperků je vhodná také jako dárek. Tvarově designované do plochého kroužku, ve kterém je vsazen blyštivý zirkon broušený do plošky. Vhodné pro každou příležitost. Délka náhrdelníku: 46 + 4 cm, tedy s možností prodloužení. Délka náramku: 19 + 2 cm, tedy s možností prodloužení. Rozměr náušnice: 1 x 1 cm. Výška náušnice: 0,3 cm. Tyčinka je umístěna nahoře na náušnici. Rozměr kruhového motivu: 1 x 1 cm. Hmotnost přibližná (náušnice, náhrdelník, náramek): 8,20 g. Řetízek typu Anker je velmi pevný a spolehlivý. Očka jsou řazena kolmo k sobě.

Produkt Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 patří do skupiny produktů Šperky -, patří značce Linda's Jewelry, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Náušnice -, patří pod značku Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 patří do skupiny produktů Ocelové šperky, je v nabídce značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 - parametry produktu

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Sada šperků Flat Circle chirurgická ocel IS024 - jak nakoupit nejvýhodnější?