LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá - popis produktu

Alben je nejnovější přilba Limar pro všechny milovníky MTB, kteří si užívají dobrodružství s nejlepší ochranou. Díky technologii In-mold nabízí vynikající ventilaci s 22 ventilačními otvory. Alben poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti a současně minimální hmotnost. Nastavovací systém „Competition +“ umožňuje horizontální a vertikální regulaci s integrovaným páskem pro dokonalé uchycení. MIPS je systém ochrany mozku vyrobený z vrstvy s nízkým třením, který umožňuje klouzavý pohyb 10 - 15 mm ve všech směrech. V případě úhlového nárazu může MIPS snížit škodlivé rotační síly, které mohou být přenášeny do mozku. Společnost Limar si vybrala nové exkluzivní řešení MIPS, které je mnohem lehčí a s lepším větraním než to běžné.

Produkt LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Limar, barevná verze je černá, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické přilby od značky Limar, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá - parametry produktu

BENEFITodnímatelný kšilt, vertikální nastavení polohování, horizontální nastavení polohování, Monoshell In-mould technologie, hypoalergenní výstelka
VLASTNOSTIreflexní, aerodynamické, antibakteriální
ZAPÍNÁNÍspojovací řemínek
VYUŽITÍsilniční cyklistika
VÁHAL - 260 g, M - 230 g
VELIKOST PŘILBY V CMM (53-57 cm), L (57-62 cm)
PROVEDENÍ22 větracích otvorů
DESIGNjednobarevný
MATERIÁL
POHLAVÍunisex
KategorieHelmy, Přilby, Cyklistické helmy, Cyklistické přilby
ZnačkaLimar
Barvačerná
E-shopHolokolo.cz

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá - historie ceny a dostupnosti

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá - další zajímavé produkty

LIMAR Cyklistická přilba - ALBEN MIPS - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?