Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 625 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná - popis produktu

Kabelka, která kombinuje sportovní styl s elegancí, je skvělým doplňkem pro ženy všech věkových skupin. Její nadčasový design a univerzální vzhled ji činí ideální volbou, která zvýrazní styl a funkčnost v každé situaci.Limitka Lily, vytvořená z růžové strukturované kůže s hnědými detaily a stříbrným kováním, je dokonalým spojením praktičnosti a unikátnosti. Navržena pro ty, které hledají exkluzivitu v každodenním stylu. Dostupná pouze ve pěti exemplářích.

Produkt Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 28 x 31 x 16, barevné provedení je bordo, světle růžová, Tmavohnědá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní doplňky, patří značce Dajana Rodriguez ve velikosti 28 x 31 x 16, barevná varianta je bordo, světle růžová, Tmavohnědá, z materiálu Pravá kůže, naleznete ho u prodejce Dajanarodriguez.cz.

Produkt Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná patří do skupiny produktů Sportovní kabelky, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez ve velikosti 28 x 31 x 16, barevné provedení je bordo, světle růžová, Tmavohnědá, materiálové provedení je Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná - parametry produktu

BarvaTmavohnědá/Světle růžová/Bordó
VelikostTmavohnědá/Světle růžová/Bordó
MateriálPravá kůže
KategorieSvětla, Kabelky, Dámské kabelky, Sportovní doplňky, Sportovní kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost28 x 31 x 16
Barvabordo, světle růžová, Tmavohnědá
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná - další zajímavé produkty

Dámská kabelka na rameno Lily Limitka 14 Stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?