Levandulová voda 100 ml

Levandulová voda 100 ml

Levandulová voda 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 141 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Levandulová voda 100 ml - popis produktu

Přírodní produkt vyrobený parní destilací levandulových květů. Při zpracovávání nepotřebuje žádné konzervační látky nebo alkohol. Přírodní Levandulová voda je vynikajícím prostředkem, který tonizuje hydratuje a osvěžuje pleť. Je vhodná pro všechny typy pleti jako čistící tonikum zejména pro citlivou a zralou pleť.Hodí se na obklady očí nebo citlivých míst pokožky, na běžné mytí a ošetření pleti, včetně problematické se sklony ke zánětům. Vůně levandule má výrazně zklidňující účinky na psychiku. Při masáži vlasové pokožky povzbuzuje růst vlasů, usnadňuje jejich rozčesávání a zabraňuje vzniku lupů. Levandulová voda osvěžuje, ochlazuje pokožku při nadměrném opálení. Využívá se k léčbě ekzémů. Obklady z levandulové vody pomáhají snižovat horečku, působí proti bolesti hlavy a migréně. Vhodná je i jako dezinfekční voda při zánětech nebo jako voda po holení a depilaci. Využívá se i na oplachování při vaginálních infekcích. Hodí se i na ošetření kojenecké pokožky, přidává se do koupele. Ulevuje při těhotenské nevolnosti, bolestech a křečích.APLIKACE A POUŽITÍ: K čištění pokožky nanášíme na pleť za pomocí vatového tampónu. Vhodná pro každodenní použití.Objem: 100 ml

Produkt Levandulová voda 100 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Zag Zodiak v nabídce e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt Levandulová voda 100 ml patří do skupiny produktů Pleťová voda, patří značce Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Levandulová voda 100 ml - parametry produktu

Levandulová voda 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Levandulová voda 100 ml - další zajímavé produkty

Levandulová voda 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?