Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při pikniku u jezera – najdete v ní vhodný recept pro každý okamžik léta. Snídaně pod třešní, dlouhý rodinný oběd na terase u stolu s bílým ubrusem se skvělými jídly a dezerty, svačina v stinném altánku, mejdan s kamarády na zahradě plné lampionů… Vybírejte z více než 150 chutných nápadů, jak se můžete osvěžit, občerstvit, osladit si život, uchovat letní poklady ve skleničkách, pohostit přátele anebo prostě oslavit léto.
Produkt Letní kuchyně - Tanja Dusyová je označen EAN kódem 9788075291356.
Kategorie | Knihy, Zelenina, Bylinky |
EAN | 9788075291356 |
Léto, slunce, pohoda… Lahodná křupavá zelenina, šťavnaté ovoce a vůně čerstvých bylinek - léto je prostě doba, kdy si můžete vychutnávat svět všemi smysly. Kuchařka s originálními fotografiemi obsahuje zajímavé recepty na přípravu jídel na zahradě, na balkoně nebo při
Tekutá energie připravená během chvilky, která vás zasytí i osvěží, dodá vám denní dávku vitaminů i minerálů a pohladí vás na těle i na duši. To je smoothie, krásné barevné smoothie! Při jeho přípravě využijete čerstvé sezonní suroviny a připravíte z nich bez
Co vám kuchařka radí? Napěchovat plech zeleninou, luštěninami, zrním, bylinkami a dalšími dobrotami, vrazit do trouby a nechat je ukázat, co dovedou. Když se totiž spojí trouba s plechem, můžete vytvořit hlavní jídla všeho druhu s minimální námahou a výsledky jsou opravdu
Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení. Tato pestrobarevná kuchařka od osvědčeného týmu vynikajících spolupracovníků Yotama Ottolenghiho tuto edici zahajuje: neodolatelné recepty pro domácí příležitosti, které
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a
Kniha Dopisy od Felixe: Zajíček na cestě kolem světa:Koncem letních prázdnin se stalo něco strašného: Žofie ztratila plyšového zajíčka. Zmizel na letišti, když čekali na letadlo. Žofinka byla moc smutná. Není divu, Felix byl její nejlepší kamarád. Na začátku nového
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš,
Anglický novinář a spisovatel Simon Barnes v knize Zelená planeta říká, že ve světě rostlin nic není takové, jak to vypadá. Rostliny mohou být stejně agresivní a soutěživé jako živočichové a jejich osudy bývají podobně dramatické. Objevíme rostliny, které nemilosrdně
Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý - vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve
Ať už se mražený jogurt (frozen yogurt) podává jako krémové osvěžení v letních měsících, nebo jako zakončení jídla o několika chodech v kteroukoli roční dobu, tak jedno je jisté - tahle lahůdka v poháru s různými přelivy a posypkami si mezi milovníky zmrzliny vydobyla
Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek „Než se pustíte do jídla, čtěte následující!“ od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové
Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající. Najdete v ní syté i lehké pokrmy se zeleninou v hlavní roli, pokaždé s nějakým doplňkem, něčím „extra' - omáčkou, dresinkem, salsou, marinádou,
V knižke počuť vietor, stromy, prechádzajú sa v nej zvieratká a dvaja malí chlapci si v nej urobili bunker... Poďte do nej na návštevu. Chyťte si nos, hneď za bunkrom býva tchor, pozor, aby vás nedoštípali včely, možno stretnete líšku, dudka pod čerešňou, poľné vtáčky nad
O próze Večne je zelený, ktorá vznikala v sedemdesiatych rokoch, no prvýkrát vyšla až v roku 1989, autor povedal: „Je pravda, že o novele Večne je zelený som bol presvedčený, že nikdy nevyjde, a nielen pre režim. Možno aj vedomie, že ju nikto nebude čítať, spôsobilo, že sa
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny - odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte,
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty a hlavně dostanete návod, jak si různé druhy
Těší vás pestré květy, máte chuť na výtečné ovoce nebo na lahodnou zeleninu? Místo pro ně najdete všude! I na tom nejmenším balkóně nebo ve vnitrobloku! Důležitá je vlastní radost. V této knize najdete všechny základní informace, které se vám budou hodit. A také dobré
Kniha Traja kamoši a fakticky fantastický výlet: | Juraj Králik má jedenásť rokov a ujde z domu, ale iba na chvíľu. Práve totiž vypukli letné prázdniny a čaká ho vytúžený výlet. Zažije fakticky fantastické dobrodružstvo, stratí sa v hustom lese. Našťastie nie sám, ale s
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní
On a quiet cobblestoned side street north of Les Halles in Paris, a veritable food revolution is happening thanks to chef Greg Marchand's game-changing restaurant, Frenchie. Here are some of his most inspired and deeply original recipes, dishes that are radiant not just in color but in flavor, and