bagr aktivní plast 324m+

bagr aktivní plast 324m+

bagr aktivní plast 324m+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 145 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

bagr aktivní plast 324m+ - popis produktu

Lena - Aktivní bagr. Hledáte hezkou hračku pro vaše děti? Nejen kluky může potěšit jedinečný barevný bagr. Aktivní bagr z kvalitního plastu a velmi pevnou stavbou. Je plně mechanicky funkční. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu otáčení spodní části, odklopitelnou kabinu s aktivním panáčkem. Délka je cca 32 cm. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Podívejte se na hračky pro  kluky a holky. Lena hračky jsou určeny nejen pro hru venku.

  • Věk: 2+
  • Materiál: plast
  • Rozměry: 32 x 14 x 19 cm

Stavební bagr je připraven pro kluky od tří let. V jeho horní části je madélko pro snadné ovládání a přenos autíčka. Snadno si s ním mohou hrát i malé děti.

Lena vyrábí hračky z kvalitních materiálů, splňující náročné testy na ověření kvality. Při výrobě využívá moderní technologie v ekologickém provozu.

Skladba:

  • pojistka proti nežádoucímu vyklopení
  • odklopitelná kabina s aktivním panáčkem

Kupte chlapcům autíčko Lena!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 32 x 14 x 19 cm

Aktivní bagr z kvalitního plastu a velmi pevnou stavbou o velikosti 35 cm. Je plně mechanicky funkční. Obsahuje funkční bagrovací rameno, odklopitelnou kabinu s aktivním panáčkem.Vhodné od 2 let.Technické údaje:Roky 02Obsah balení:Auto bagr s figurkou aktivní plast 35cm 24m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Bagr Lena bagr nakladač:Funkční, plně mechanický bagr Lena je vyroben z kvalitního plastu s velmi pevnou stavbou. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu otáčení spodní části a odklopitelnou kabinu s aktivním panáčkem.Parametry a specifikace:Doporučený věk: od 3 letDélka: 35 cm Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Aktivní bagr z kvalitního plastu a velmi pevnou stavbou. Plně mechanicky funkční. Délka bagru 32 cm.

Produkt bagr aktivní plast 324m+ patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Lena, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Market-24.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben male.

Tento produkt naleznete ve skupině Technické stroje, patří pod značku Lena, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Market-24.cz, Kokiskashop.cz a je navržen male.

Produkt bagr aktivní plast 324m+ patří do skupiny produktů Stavební hračky, patří pod značku Lena, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Market-24.cz, Kokiskashop.cz a je designován male.

Produkt bagr aktivní plast 324m+ má EAN kód 4006942041510.

bagr aktivní plast 324m+ - parametry produktu

bagr aktivní plast 324m+ - historie ceny a dostupnosti

bagr aktivní plast 324m+ - další zajímavé produkty

bagr aktivní plast 324m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?