Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP  černo-červená

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP  černo-červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená - popis produktu

Vertikálně nastavitelný úhel platformy na nohy, kvalitní svary, pěnové gripy, tuhá pěnová zádová podložka.. Leg press - Steelflex Plateload line PLLP vám zajistí maximální rozvoj objemu svalové hmoty dolních končetin s minimálním zatížením kloubů. Pevná a bytelná konstrukce opatřená speciální povrchovou úpravou, komfortní ergonomické polstrování a madla pro přidržení opatřená pěnovou protiskluzovou vrstvou jsou předními vlastnostmi tohoto posilovacího stroje. Vertikálně nastavitelný úhel rozměrné platformy na nohy vždy zajistí správnou polohu nohou při posilování. Ložisková konstrukce kloubů a možnost nastavení uzamykatelných bezpečnostních bodů nabízí uživateli výběr mezi částečným nebo plným rozsahem pohybu. POZOR! Kotoučové závaží není součástí posilovacího stroje!Technický popis: vertikálně nastavitelný úhel platformy na nohy trny na olympijské kotouče 50 mm průmyslová ložiska s těsněním ve všech otočných kloubech kvalitní svary pěnové gripy nastavitelné a uzamykatelné bezpečnostní body ultra tuhá pěnová zádová podložka o síle 5 cm, ergonomicky tvarovaná plně nastavitelná zadní podpěra práškový nástřik rám: oválné trubky 50x100 mm celková nosnost: 340 kg hmotnost: 98 kg rozměry: d214xš134xv142 cm vhodné pro komerční a nekomerční využití

Produkt Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená patří do skupiny produktů Posilovací lavice, vyrábí jej značka Steelflex, v barvě černo, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená - parametry produktu

Barvačerno
KategorieLavice, Gripy, Posilovací lavice
ZnačkaSteelflex
Barvačerno
E-shopinsportline.cz

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená - historie ceny a dostupnosti

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená - další zajímavé produkty

Leg Press Steelflex Plateload Line PLLP černo-červená - jak nakoupit nejvýhodnější?