LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou - popis produktu

Tento transmitter se dokáže spojit s autorádiem a přes příslušnou frekvenci přehrávat vaše oblíbené skladby s různých uložišť. Produkt disponuje dvěma USB sloty, čtečkou SD karetFM Bluetooth vysílač do autaMultifunkční zařízení 3 v 1:Zařízení se bezdrátově připojuje ke zdroji zvuku (např. Telefonu, tabletu) a  přenáší  vysoce kvalitní zvuk  prostřednictvím vln FM  do autorádia.Je také perfektní jako  nabíječka,  protože má USB konektor s technologií rychlého nabíjeníDíky vestavěnému mikrofonu jej lze použít jako  hlasitý telefon!   Vysílač je zcela nový, nepoužívaný a originální.Je elegantní a praktický, věnovaný všem zásuvkám do auta. Je ideální pro streamování hudby do rádia přes paměťové karty Bluetooth, Pendrive nebo SD. To je ideální řešení pro ty, kteří chtějí poslouchat hudbu v autě, ale současné autorádio to neumožňuje.Nejdůležitější vlastnosti zařízení:FM vysílač pracující v technologii BluetoothFunkce streamování multimédií (přehrávání) z telefonu, tabletu, notebooku atd.Přehrávejte hudbu z YouTube, Spotify, iTunes  atd.Stereofonní zvuk  , systém redukce šumuFunguje s  IOS, Android, Windowsobrazovka  LCDRychlá nabíječkaDuální USB portSystém LoudspeekerZabudovaný mikrofonVysílač umožňuje  bezdrátový  přenos zvuku z telefonu  přes protokol  Bluetooth Vysílač FM je dokonalým řešením  pro lidi, kteří chtějí přehrávat svou oblíbenou hudbu, aniž by museli po vstupu do auta připojit telefon ke kabelu!Toto zařízení také umožňuje telefonovat, aniž byste se natahovali po telefonu. Vysílač má vestavěný  mikrofon a partnera slyšíte z reproduktorů automobilu!

Produkt LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou patří do skupiny produktů USB nabíječky od značky LED21, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Měniče napětí, patří pod značku LED21, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Produkt LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou lze nalézt mezi produkty ve skupině Nabíječky do auta, patří značce LED21, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou - parametry produktu

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou - historie ceny a dostupnosti

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou - další zajímavé produkty

LED21 Multifunkční FM transmiter do auta 3v1, Bluetooth, Hands free, 2 USB sloty s nabíječkou - jak nakoupit nejvýhodnější?