LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 969 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou - popis produktu

Multifunkční USB nabíječka 3v1 Nástěnná nabíječka se 2 USB porty a PD (USB-C) portemBezdrátová nabíječka QiPowerbanka 6700 mAhIdeální pro každodenní použití i na cestyVšestranná nástěnná nabíječka je perfektní jako každodenní společník pro aktivní životní styl . Díky jednomu spolehlivému zařízení máme k dispozici výkon 3 samostatných zařízení. Nabíječka kombinuje síťovou a bezdrátovou nabíječku a powerbanku.Podporuje rychlé nabíjení zařízení - maximální nabíjecí kapacita je 2,4A a je vybavena 2 zásuvkami USB-A a 1 zásuvkou USB-C (PD) - pro nabíjení moderních zařízení.Nabíječka automaticky upravuje nabíjecí napětí díky vestavěné funkci SMART. Nabíječka má vícestupňový ochranný systém, který zajišťuje stabilní a bezpečný provoz a zároveň eliminuje riziko poškození nabíjeného zařízení.Díky kompaktním rozměrům a promyšlené konstrukci zabere nabíječka velmi málo místa a neblokuje přilehlou zásuvku.  Nabíječka je vyrobena z odolných komponentů a vyznačuje se promyšleným řešením a elegantním, pečlivě vyrobeným pouzdrem.Zařízení má:LED dioda indikující aktuální provozní režimKonektor USB-C - 5 V / 2,4 A2x USB A konektor - 5V / 2,4ALCD displej zobrazující úroveň nabití powerbankyVypínač zapnuto/vypnutoSpecifikace produktu:Barva: bíláKonektory: 2x USB-A, 1x USB typ CFunkce: powerbanka, funkce rychlého nabíjení, bezdrátové nabíjení QiLED displejKapacita baterie: 6700 mAhVstupní napětí (napájení): 90V - 240V, 50/60 Hz, 0,5AVýstupní napětí (nabíjení) : 5V / 2,4A3 nabíjecí porty, až 4 zařízení současněVíceúrovňová ochrana - regulátor napětí, přepěťová ochranaRozměry: 8 x 11,5 x 3,4 cmHmotnost: 235 gPracovní teplota: -20°C - 60°C

Produkt LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou lze nalézt mezi produkty ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku LED21, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině USB nabíječky od značky LED21, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Produkt LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou patří do skupiny produktů Nabíječky pro mobilní telefony, vyrábí jej značka LED21, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou - parametry produktu

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou - historie ceny a dostupnosti

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou - další zajímavé produkty

LED21 Multifunkční 3v1 USB nabíječka s powerbankou - jak nakoupit nejvýhodnější?