LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon - popis produktu

BEZDRÁTOVÝ AUDIO REPRODUKTOR BLUETOOTH | BOOMBOX | KARAOKEModerní protokol Bluetooth: 4.2 + EDR s A2DP, AVRCP    Vysoce kvalitní přenos zvuku z telefonu do reproduktoru    Podpora aplikací, jako jsou Spotify, YouTube, iTunes, Tidal, a přehrávání hudby přímo z paměti telefonu    Stabilní připojení i na cestách až do vzdálenosti 10 m    Podpora BT: EDR, AD2P, AVRCPPřehrávání hudby může navíc probíhat prostřednictvím:    FM rádio    USB port    Konektor AUX pro připojení mini-jack    SD kartuReproduktor podporuje funkci KARAOKE - vstup pro mikrofon (6,3mm jack) se nachází na horním ovládacím panelu zařízení.Dlouhá provozní doba: až 5 hodin    Vestavěná dobíjecí baterie s kapacitou 1200 mAh    Doba nabíjení: až 3 hodinyVestavěná powerbanka    Dochází vám baterie v telefonu? Připojte telefon k reproduktoru a užívejte si hudbu dál!Každý reproduktor je vybaven membránovým podsvícením RGB LED, které rychle navodí náladu na večírku. Podsvícení není povinné - lze jej zapnout/vypnout.Barvu reproduktoru si můžete zvolit sami:    černá    červená    modrá    šedáZvolenou barvu uveďte v informacích pro prodávajícího ve formuláři pro volbu dodání.    Pokud nebudou uvedeny žádné informace, zašleme barvu černou.Hluboké, průrazné basy    Ponořte se do hluboké basové linky a skvěle reprodukovaných, vysoko položených melodických partů díky 2 výkonným a efektivním reproduktorům.S PMPO 250 W vás dokáže přivést do hudební euforie během:    událostech    zábavy    relaxace s přáteliLED displej a dálkové ovládáníDálkové ovládání funkcí přístroje a regulace hlasitosti je možné pomocí přiloženého dálkového ovladače. Dosah dálkového ovládání: Dosah dálkového ovládání: 10 metrů.Displej LED poskytuje základní informace o provozním stavu jednotky, aktuálně přehrávaném zdroji zvuku nebo nastavené úrovni hlasitosti.Přítel každého DJKonstrukce reproduktoru je dokonalým kompromisem mezi rozměry reproduktoru a intenzitou zvuku. Vzít si jej s sebou kamkoli, kde si chcete vychutnat čistý a vysoce intenzivní zvuk, není žádný problém.    Výška: 41 cm    Průměr: 17 cm    Hmotnost: 1,7 kg    Délka kabelu USB - Micro USB: přibližně 50 cmSoučástí sady je:    Bluetooth reproduktor s funkcí karaoke    nabíjecí kabel USB - Micro USB    Estetické balení, ideální jako dárek

Produkt LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon lze nalézt mezi produkty ve skupině Bluetooth reproduktory, patří pod značku LED21.

Tento produkt naleznete ve skupině Bezdrátové reproduktory od značky LED21.

Produkt LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon patří do skupiny produktů Přenosné reproduktory, vyrábí jej značka LED21.

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon - parametry produktu

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon - historie ceny a dostupnosti

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon - další zajímavé produkty

LED21 KTS-1091 Bluetooth přenosný reproduktor s ovladačem, FM radio, SD, vstup pro mikrofon - jak nakoupit nejvýhodnější?