LED svíticí rychlovarná konvice

LED svíticí rychlovarná konvice

LED svíticí rychlovarná konvice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED svíticí rychlovarná konvice - popis produktu

Na čaj, kávu nebo instantní polévku, skleněná konvice s modrým osvětlením je také designovým prvkem. Objem až 1,7 litru (cca 7-8 šálků). Rychle ohřeje vodu, lze ovládat jednou rukou díky dotykovému víku. 360° základna s uložením kabelu - ideální pro praváky i leváky. Omyvatelný filtr snižuje tvorbu vodního kamene a zajišťuje vždy tu nejlepší kvalitu vody. Mimořádně bezpečná díky automatickému vypínání, ochrana proti přehřátí a vyvaření vody.

Produkt LED svíticí rychlovarná konvice lze nalézt mezi produkty ve skupině Rychlovarné konvice od značky 3Pagen v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skleněné rychlovarné konvice, je v nabídce značky 3Pagen, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Produkt LED svíticí rychlovarná konvice patří do skupiny produktů Instantní polévky, patří značce 3Pagen, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

LED svíticí rychlovarná konvice - parametry produktu

LED svíticí rychlovarná konvice - historie ceny a dostupnosti

LED svíticí rychlovarná konvice - další zajímavé produkty

LED svíticí rychlovarná konvice - jak nakoupit nejvýhodnější?