LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W - popis produktu

Vyvinuli jsme vlastní svítidla pro veřejné osvětlení. Jedná se o zakázkovou výrobu v České republice. Díky tomu jsme schopni ručit za kvalitu 5-ti letou zárukou. Lampy osazujeme LED čipy Cree v kombinaci se zdroji Mean Well, což zaručuje prvotřídní kvalitu světových lídrů. Svítidla jsou vyráběna s ohledem na maximální životnost a snadný servis bez nutnosti demontáže. Svítidla jsme schopni vybavit stmívacím systémem či různorodými optickými čočkami.

Vysoká úspora oproti výbojkovým svítidlům, pouličního osvětlení. Světlo je skvěle rozptýleno díky optické čočce. Celohliníkové tělo slouží jako chladič celou svou plochou, tím je dosaženo dlouhé životnosti až 50 000 hodin. Po zapnutí svítí ihned na 100%, nebliká ani nevydává nepříjemné zvuky. Snadná montáž na výložník.

K těmto LED svítidlům vypracujeme světelný projekt. Spočítáme kalkulaci úspor. Pomůžeme s financováním a získáním dotace. Po domluvě svítidlo zapůjčíme na odzkoušení. Zajistíme montáž. Svítidlo vyrobíme dle požadavků zákazníka.

Produkt LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka LED Solution, materiálové provedení je hliník, sklo, v nabídce prodejce Eshop.ledsolution.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině LED osvětlení od značky LED Solution, je vyroben z materiálu hliník, sklo, naleznete ho u prodejce Eshop.ledsolution.cz.

Produkt LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W patří do skupiny produktů LED veřejné pouliční osvětlení, je v nabídce značky LED Solution, materiálové provedení je hliník, sklo v nabídce e-shopu Eshop.ledsolution.cz.

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W - parametry produktu

Hmotnost6,3 Kg
Materiálhliník
Materiálsklo
Pracovní teplota-20°C až 40°C
Rozměry650 x 300 x 100 mm
Světelný tok10 040 lm
Typ LED čipuLED SMD Cree
Vyzařovací úhel120°
Výkon70 W
Záruka5 let
Životnostaž 50 000 hodin
Index podání barev (CRI)>70Ra
Barva produktušedá
Barva světladenní bílá
Teplota chromatičnostivolitelná
Stmívatelnévolitelná
KrytíIP65
Energetická třídaG
Vstupní napětíAC 230 V
KategorieSvítidla, LED svítidla, Osvětlení, LED osvětlení, LED veřejné pouliční osvětlení
ZnačkaLED Solution
Materiálhliník, sklo
E-shopEshop.ledsolution.cz

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W - historie ceny a dostupnosti

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W - další zajímavé produkty

LED Solution LED veřejné osvětlení 70W VOM_70W - jak nakoupit nejvýhodnější?