LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W - popis produktu

Jedná se o velice kvalitní LED svítidlo veřejného osvětlení vyráběné v ČR. Jsou zde použity nejnovější čipy Cree a zdroje Meanwell či Philips. Na svítidla poskytujeme 5 let záruku. Svítidla lze vyrobit dle individuálních požadavků včetně volitelných optických prvků, například nad přechody pro chodce. Svítidlo je plně polohovatelné a lze ho montovat na sloup či výložník o průměru max. 63mm.

Vysoká úspora oproti výbojkovým svítidlům, pouličního osvětlení. Světlo je skvěle rozptýleno díky optické čočce. Celohliníkové tělo slouží jako chladič celou svou plochou, tím je dosaženo dlouhé životnosti až 80 000 hodin. Po zapnutí svítí ihned na 100%, nebliká ani nevydává nepříjemné zvuky. Snadná montáž na výložník.

K těmto LED svítidlům vypracujeme světelný projekt. Spočítáme kalkulaci úspor. Pomůžeme s financováním a získáním dotace. Po domluvě svítidlo zapůjčíme na odzkoušení. Zajistíme montáž. Svítidlo vyrobíme dle požadavků zákazníka.

Hlavní komunikace, vedlejší komunikace, chodníky, náměstí, parkoviště, parky, cyklostezky, ulice, přechody pro chodce, průmyslové areály.

Produkt LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka LED Solution, v nabídce prodejce Eshop.ledsolution.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky LED Solution, naleznete ho u prodejce Eshop.ledsolution.cz.

Produkt LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W lze nalézt mezi produkty ve skupině LED veřejné pouliční osvětlení, je v nabídce značky LED Solution v nabídce e-shopu Eshop.ledsolution.cz.

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W - parametry produktu

Pracovní teplota-20°C až 40°C
Rozměry600 x 140 x 100 mm
Světelný tok8570 lm
Typ LED čipuLED SMD Cree
Vyzařovací úhelvolitelný
Výkon58 W
Záruka5 let
Životnost80 000 hodin
Montážní otvorø63 mm
Barva produktučerná
Barva světladenní bílá
Teplota chromatičnosti5000 K
Stmívatelnévolitelná
KrytíIP65
Energetická třídaG
Vstupní napětíAC 230 V
KategorieSvítidla, LED svítidla, Osvětlení, LED osvětlení, LED veřejné pouliční osvětlení
ZnačkaLED Solution
E-shopEshop.ledsolution.cz

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W - historie ceny a dostupnosti

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W - další zajímavé produkty

LED Solution LED veřejné osvětlení 58W LS-TITANIA-58W - jak nakoupit nejvýhodnější?