LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 079 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá - popis produktu

DRES Sportovní dres s logem spojuje špičkové prvky do efektivního a odolného celku. Sport Logo Jersey je vhodný pro pohodové jízdy s přáteli nebo si ho můžete vzít na oblíbený okruh, který hodláte absolvovat v tréninkovém tempu. Obsahuje aktualizované tkaniny a inovované detaily, včetně sublimované manžety. Lehké síťované kapsy přispívají k nízké hmotnosti při zachování boční pevnosti. Silikonový grip na spodním lemu zajišťuje, že dres zůstává pevně na svém místě. Rychle schne, má tři zadní kapsy a čtvrtou na zip. Dres Sport Logo poskytuje vše, co byste mohli potřebovat pro spolehlivou jízdu. KALHOTY Kraťasy se šlemi Sport Bib Shorts jsou navržené tak, aby nabízely spolehlivý všestranný výkon, čerpají z poznatků získaných z našich zkušeností v rámci Pro a Hors kategorií a aplikují nejnovější poznatky směřující k uvolněnějšímu stylu jízdy, vhodnému pro víkendové společenské akce, avšak také ke každodennímu tréninku. Šortky zůstávají lehké, prodyšné a podpůrné, zatímco trvale pohodlná třívrstvá cyklovložka zvyšuje pohodlí, zatímco gelová vložka absorbuje vibrace při jízdě na nerovném povrchu. Síťované šle nabízejí zvýšenou prodyšnost a silikonový grip Le Col na nohavičkách zajišťuje, že kraťasy Sport Bib Shorts skvěle padnou a bezpečně zůstavají na místě.

Produkt LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Le Col, barevná verze je černá, modrá, materiálové provedení je elastan, lycra, polyamid, polyester, Síťka, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Krátké kalhoty, je v nabídce značky Le Col, barevné provedení je černá, modrá, materiál je elastan, lycra, polyamid, polyester, Síťka v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Le Col, barevné provedení je černá, modrá, je vyroben z materiálu elastan, lycra, polyamid, polyester, Síťka v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá - parametry produktu

BENEFITse šlemi, prodloužená zadní část, silikonové ukončení, ploché švy, integrovaná cyklovložka
VLASTNOSTIprodyšné, strečové, komfortní, elastické
ZAPÍNÁNÍzip po celé délce
VYUŽITÍsilniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
PROVEDENÍ3 zadní kapsy, s potiskem loga
DESIGNvícebarevný
DÉLKAkrátký rukáv, krátké kalhoty
MATERIÁLSíťka, Polyamid, Polyester, Lycra, Elastan
POHLAVÍpánské
KategorieKalhoty, Dresy, Cyklistické dresy, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaLe Col
Barvačerná, modrá
Materiálelastan, lycra, polyamid, polyester, Síťka
E-shopHolokolo.cz

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá - historie ceny a dostupnosti

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá - další zajímavé produkty

LE COL Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORT LOGO - modrá/černá - jak nakoupit nejvýhodnější?