HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá - popis produktu

Letní kolekce Holokolo v sobě spojuje naše 10leté zkušenosti v oblasti cyklooblečení a nadčasový design vytvořený naším kreativním týmem. Chceme sdílet radost z cyklistiky, proto jsme se rozhodli nabídnout sety, které jsou zároveň funkční a cenově dostupné.   Dresy jsou precizně ušité z prodyšného materiálu, který odvádí pot, doplněné o elastický pás se silikonovým zakončením, který drží dres na svém místě. Tři velké zadní kapsy a přiléhavý střih zaručí potřebný komfort. Cyklistické kraťasy jsou vybavené vysokofunkční gelovou vložkou s antibakteriálním povrchem, která je zároveň pohodlná a zabraňuje tření.

Produkt HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka HOLOKOLO, barevná verze je černá, modrá, světle modrá, materiálové provedení je Coolmax Lycra, elastan, GRID Fabric, polyester, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky HOLOKOLO, barevné provedení je černá, modrá, světle modrá, materiál je Coolmax Lycra, elastan, GRID Fabric, polyester v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá patří do skupiny produktů Cyklistické kalhoty od značky HOLOKOLO, barevné provedení je černá, modrá, světle modrá, je vyroben z materiálu Coolmax Lycra, elastan, GRID Fabric, polyester v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá - parametry produktu

STŘIH
BENEFITgelová vložka, protiskluzové prvky, silikonové ukončení
VLASTNOSTIprodyšné, elastické
ZAPÍNÁNÍzip po celé délce
VYUŽITÍspinning, MTB, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
PROVEDENÍ3 zadní kapsy, reflexní prvky, bez laclu
DESIGNvícebarevný
DÉLKAkrátký rukáv
MATERIÁLCoolmax Lycra, Polyester, GRID Fabric, Elastan
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Světla, Dresy, Cyklistické dresy, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaHOLOKOLO
Barvačerná, modrá, světle modrá
MateriálCoolmax Lycra, elastan, GRID Fabric, polyester
E-shopHolokolo.cz

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá - historie ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá - další zajímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický krátký dres a krátké kalhoty - SPORTY LADY - světle modrá/modrá/černá - jak nakoupit nejvýhodnější?