LACETO Cyklistická helma Rapido Blue

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue - popis produktu

Helma na kolo LACETO Cyklistická helma Rapido Blue:Při náročných i pohodových výletech by nikomu ve výbavě neměla chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Laceto. Dětská přilba na kolo Laceto je opatřena certifikací EN 1078. Pro dokonalou pevnost helmy na kolo byla použita technologie in mold, která umožňuje nalisovat vnitřní skelet přilby přímo na polystyrenovou konstrukci. Použitím vysokého tlaku a teploty vznikne velmi pevná a odolná přilba, která se vyznačuje ochranou také ze spodní a týlové části helmy. Dětská cyklistická helma Laceto se vyrábí ve velikosti M a L, která bude vyhovovat jezdcům s velikostí hlavy od 55 do 61 cm. Hlavní přednosti helmy na kolo LACETO Cyklistická helma Rapido Blue Helma na kolo Laceto zajistí bezpečnou jízdu MTB přilba na kolo má zásadní bezpečnostní prvky Pyšní se certifikací EN 1078 Cyklo helma zaujme technologií: in-mold K výrobě konstrukce byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polykarbonát (PC) a EPS Antialergické vycpávky X-FIT dokonale absorbují pot K zajištění cyklistické helmy Laceto slouží pásky s přezkou Odpovídá velikosti M a L Cyklo přilba je ideální pro obvod hlavy 55-61 cm Helma na kolo se pyšní kvalitní výbavou Efektivní doplňky cyklo helmy Laceto zpříjemní každý výlet. Mezi další vymoženosti patří ventilační otvory, které přivádějí chladný vzduch přední částí a zadní částí jej vyvedou pryč. Větrací otvory disponují síťkou, která zamezuje vlétnutí hmyzu pod helmu. Vnitřní polstrování s antibakteriální ochranou zajišťuje pohodlí. Cyklo helma Laceto všechny přesvědčí svými kvalitami Skvěle provedená helma ochrání hlavu před neočekávaným nárazem při pádu z kola. Proto výrobce pro výrobu konstrukce zvolil odolný materiál, konkrétně polykarbonát (PC) a EPS. X-FIT vycpávky s protialergickými vlastnostmi perfektně absorbují pot, což udržuje hlavu suchou a v pohodlí. Pro připnutí cyklistické helmy Laceto slouží pásky s přezkou. Při intenzivním světle se bude hodit nastavitelný a pevný kšilt, který poskytne ochranu zraku před slunečním zářením. Hmotnost: 320 g

Produkt LACETO Cyklistická helma Rapido Blue patří do skupiny produktů Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Laceto, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue - parametry produktu

KategorieHelmy, Cyklistické helmy
ZnačkaLaceto
E-shopAlza.cz

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue - historie ceny a dostupnosti

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue - další zajímavé produkty

LACETO Cyklistická helma Rapido Blue - jak nakoupit nejvýhodnější?