Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK #4843517

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK #4843517

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK #4843517

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK - popis produktu

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK je vysoce výkonný kuchyňský pomocník s širokou řadou využití. Je vybavený extrémně výkonným 1000 W motorem s 6letou zárukou. Robustní celokovové tělo pracuje precizně s odolnými kovovými převody. Na 3 výstupy snadno připojíte šlehací, hnětací a míchací nástavce, ale dokonce i mlýnek na maso, nástavec na výrobu klobás, plátkovací nástavce, nástavce pro strouhání, mixér nebo tvořítko na cukroví. Výkon snadno nastavíte na boční straně přístroje. V nerezové míse s měrnou stupnicí o objemu 4,5 l připravíte různé druhy těst nebo krémů. Je jednoduše odnímatelná. Velmi snadno se udržuje a můžete ji mýt i v myčce. Transparentní víko je vybavené plnícím otvorem pro snadné přidávání ingrediencí v průběhu šlehání. Planetární systém šlehání, míchání a hnětení zajišťuje promíchání celého obsahu mísy bezezbytku. Bajonetový systém uchycení nástavců umožňuje rychlé sestavení i výměnu. V horní poloze výkyvného ramene je umístěna aretační pojistka.Rozměry: výška 32,3 cm, šířka 24,5 cm, hloubka 35 cm.Hmotnost: 9,6 kg.Součástí balení:1,5 l skleněný mixérMasomlýnek na jemné a hrubé mletí3 nástavce na šlehání, míchání a hnětení (hnětací hák, míchací metla a šlehací balónová metla)Nástavec na přípravu klobás (2 šířky)Tvořítko na cukrovíKráječ plátkůStruhadlo na vlnité plátkyHrubé struhadloJemné struhadloVelmi jemné struhadlo Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BKExtrémně výkonný motor 1000 WZáruka na motor 6 letRobustní celokovové těloOdolné kovové převodyKonstrukce se 3 výstupySencor Smart Power & Energy - pro optimální otáčkyVariabilní regulace otáček s pozvolným startem8 rychlostních stupňůPulzní spínačNerezová nádoba 4,5 l, kapacita těsta 2,2 kgTransparentní víko mísy s plnícím otvoremLED osvětlení mixovací nádobyPlastové skladovací víko nerezové nádobyAretační pojistkaPlanetární systém hnětení, míchání a šleháníRotující nástavce kolem své osy a současně kolem osy převodovkyMlýnek na maso s jemným a hrubým mletím3 nástavce na hněteníNástavec na přípravu klobásTvořítko na cukrovíKráječ plátkůStruhadlo na vlnité plátky3 typy struhadel (velmi jemné, jemné a hrubé)Vyšlehání až 8 vaječných bílků najednouVyjímatelná mísa vhodná pro mytí v myčce

Produkt Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK #4843517 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské roboty, vyrábí jej značka Sencor.

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK - parametry produktu

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK - historie ceny a dostupnosti

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK - další zajímavé produkty

Kuchyňský robot SENCOR STM 6378BK - jak nakoupit nejvýhodnější?