Kuchyňská zástěra - Jane

Kuchyňská zástěra - Jane

Kuchyňská zástěra - Jane

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kuchyňská zástěra - Jane - popis produktu

Vtipná kuchyňská zástěra je originálním dárkem pro ženu, která připravuje dokonalé pokrmy s láskou celé rodině. Vyberte si ze široké nabídky kuchyňských zástěr pro ženu v našem internetovém obchodě. Zástěra s kvalitním potiskem ve vysokém rozlišení. Zástěru lze prát v pračce do teploty 50°C. Výrobce garantuje nezměněnou kvalitu potisku i po několika vypráních díky sofistikované tiskové technologii. Zástěra splňuje všechny evropské normy. Parametry: vysoce kvalitní sublimační potisk 100% vysoce kvalitní polyester snadno čistitelná možnost prát do 50°C extrémně stabilní barvy délka 73 cm, šířka 57,50 cm sukně včetně popruhů cca 94 cm V případě, že máte zájem o podobný dárek, nezapomeňte navštívit oblíbené kategorie dárek pro ženu nebo dárky k narozeninám.

Tento produkt se nachází v kategorii Vtipné dárky, naleznete jej v e-shopu Dareckyukatky.cz.

Produkt Kuchyňská zástěra - Jane lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské zástěry, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Kuchyňská zástěra - Jane - parametry produktu

Kuchyňská zástěra - Jane - historie ceny a dostupnosti

Kuchyňská zástěra - Jane - další zajímavé produkty

Kuchyňská zástěra - Jane - jak nakoupit nejvýhodnější?