KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy)

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy)

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy)

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - popis produktu

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce Sada lesklých akrylových barev Color Living od KREUL vnese do interiéru domácnosti lesk. Obsahuje šest barev, které jsou vzájemně sladěny v dokonalé harmonii. Ať už jde o svícny nebo nábytek, moderní kombinace chladných a teplých barev dokáže rozzářit i šedé a pochmurné dny. Dekorace domova mohou snadno získat nový zářivý vzhled. Akrylové barvy jsou nejen vysoce krycí, ale také rychle schnou a vytvářejí krásný lesklý povrch. Jsou odolné vůči vodě a povětrnostním vlivům. Nezbytnost pro odvážné a výrazné kutilské projekty! Vhodné pro malování dřeva, papíru, kartonu, kamene, vysušeného betonu, terakoty, skla, keramiky, hlíny, kovu, plastu, samotvrdnoucí modelovací hmoty. Ideální pro dekorativní práce a jako podkladový nátěr pro Photo Transfer Potch a decoupage. Vhodný také pro malířské techniky, jako je namáčení, nanášení špachtlí a stříkání. Barvy lze po zaschnutí lakovat. Barvy jsou vyráběny v rámci poctivého a bezpečného procesu v Německu. Obal sady je vyroben z kartonu vyrobeného z 94 % z recyklovaného materiálu.sada akrylových barevlesklá a hladkádobrá kryvostrychle schnoucína vodní bázivoděodolnávodou ředitelnýmísitelnýsada obsahuje: 6 x 20 ml barev - světle modrá, tyrkysová, tmavě žlutá, tmavě červená, růžová a limetkově zelená, 1 štětce.

Produkt KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) patří do skupiny produktů Akrylové barvy, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - parametry produktu

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - historie ceny a dostupnosti

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - další zajímavé produkty

KREUL Sada lesklých akrylových barev 6 x 20 ml + štětce (akrylové barvy) - jak nakoupit nejvýhodnější?