INFENTO - Talent Kit

INFENTO - Talent Kit

INFENTO - Talent Kit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 32 520 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

INFENTO - Talent Kit - popis produktu

Tato zcela unikátní stavebnice nabízí nekonečné možnosti technického vzdělávání. Chytne prvňáky stejně tak jako středoškoláky. Infento umožňuje studentům sestavovat mechanické konstrukce a reálná vozítka. Unikátní koncepce kombinuje výuku se spoustou zábavy.

Sestavte si tříkolku, motorku, čtyřkolku a další!

Každý zná Lego. Infento je podstatně větší a reálné! Infento je první stavebnicí na světě, která umožňuje stavět reálná vozítka. Jejich velikost i obtížnost sestavení přitom roste úměrně s věkem žáků. Sestavíte tak skateboard, koloběžku, tříkolku, motorku, čtyřkolku, ale i konstrukce jako jeřáb, váhy či odpalovací rampu. Vše závisí jen na vaší kreativitě. Ostatně název Infento je odvozen od dvou latinských slov - 'infinitus' (nekonečný) a “planto” (dělat). A přesně o tom Infento je. Nabízí nekonečné možnosti invence a rozvíjí všechny hlavní kompetence potřebné pro život ve 21. století.

HLAVNÍ VLASTNOSTI KONSTRUKČNÍCH STAVEBNIC INFENTO

1. Výuka metodou objevování - Infento připravilo celou řadu studentských výzev, jejichž plnění přináší do vzdělávání všechny aspekty empirické pedagogiky.

2. Motivuje studenty k výběru technických oborů, a to jak v ranném věku, tak v době, kdy si volí obor, kterému se budou v budoucnu věnovat.

3. Učí studenty obecně použitelným kompetencím vyžadovaných zaměstnavateli při práci ve 21. století.

4. Super odolné prvky - výsledkem sestavení není model, ale reálně použitelné a funkční zařízení.

Sada „Talent Kit“ obsahuje:

Základní sada, kterou můžete dále rozšiřovat. Sada Talent Kit je ideální pro všechny studenty. Pro stavbu konstrukcí nejsou potřeba žádné speciální znalosti a děti se mohou pustit do práce pomocí přehledných návodů a uživatelsky přívětivých výukových materiálů. Sada obsahuje 775 modulárních dílů, 5 úložných boxů, nářadí pro stavbu, manuály, výukové materiály. Postavíte: 7 vozítek, 5 mechanických konstrukcí, 10 studentských výzev. 40 x 60 x 50 cm, 42 kg.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

INFENTO - Talent Kit - parametry produktu

KategorieStavebnice

INFENTO - Talent Kit - historie ceny a dostupnosti

INFENTO - Talent Kit - další zajímavé produkty

INFENTO - Talent Kit - jak nakoupit nejvýhodnější?