Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 619 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan - popis produktu

Obohaťte svůj interiér o šatní skříň Leori a zažijte dokonalou kombinaci stylu a organizace v jednom kusu nábytku. Užijete si nejen úložný prostor, ale také jednoduchost při výběru a uspořádání vašeho oblečení. Vnitřní dispozice skříně je navržena s ohledem na individuální potřeby a organizaci. Je vybavena několika praktickými prvky, které vám umožní efektivně využít dostupný prostor v mžiku oka. Interiér skříně se skládá z pevných polic, které poskytují dostatek místa pro uspořádání svrchních oděvů nebo kalhot, zatímco zásuvka umístěna na vnější straně skříně umožňuje uložení pro doplňky potřebné k vašemu perfektnímu outfitu dne. Vychutnejte si pohodlné a rychlé oblékání díky klasickým dveřím, která nejen šetří místo, ale také dodávají skříni moderní a elegantní vzhled. Kvalitní zpracování a precizní detaily naopak zaručují její dlouhou pevnost a spolehlivost i při každodenním používání. Celkový design šatní skříně je velmi moderní a vkusný, což přinese do vašeho interiéru skandinávský styl každým douškem. Kombinace čistých linií, samotného provedení a precizního zpracování podtrhují její vysoce kvalitní povahu. Tato skříň je tak dokonalým ztělesněním novodobého designu, který nesmí chybět ani ve vaší ložnici! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Moderní design Dostatek úložného prostoru

Produkt Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku KONSIMO, materiálové složení Drevo, lamino, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan - parametry produktu

DekorDub Artisan
DesignModerní
Hmotnost72 kg
MateriálLamino
OsvětleníBez osvětlení
Počet dveříVícedveřové
Počet polic0
Počet šatních tyčí1
Počet zásuvek1
Povrchová úpravaMat
PůdorysPřímé
TypUzavřené, Bez nožiček
ÚchytkyS úchytkami
Vnitřní dispoziceS šatní tyčí
VýbavaBez výbavy
VzorJednobarevné
ZavíráníKombinované
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka50 cm
Šířka86,5 cm
Výška210,5 cm
Hmotnost72.00 kg
KategorieSkříně, Šatní skříně
ZnačkaKONSIMO
MateriálDrevo, lamino
E-shopHouseland.cz

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan - další zajímavé produkty

Konsimo Šatní skříň Leori dub artisan - jak nakoupit nejvýhodnější?