Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 225 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan - popis produktu

Zažijte harmonii mezi estetikou a praktičností s touto šatní skříní Verru! Právě s touto skříní si vytvoříte příjemné prostředí, které dokonale podtrhne váš moderní životní styl. Šatní skříň okouzlí každého nejen svým moderním designem, ale také dostatkem úložného prostoru. Černá madla na posuvných dveřích dodávají skříni výrazný kontrastní vzhled. Naproti tomu zrcadlo umístěné na dveřích opticky rozšiřuje prostor a zároveň vám umožní snadnou volbu outfitu pro každý den. Dřevěné provedení skříně přinese do vašeho interiéru přírodní teplý prvek, který se bude nést celou domácností. Vnitřní dispozice skříně je pečlivě navržena tak, aby uspokojila vaše potřeby. Dvě šatní tyče poskytují dostatek místa pro pověšení šatů či obleků, zatímco prostorné police umožňují efektivní uspořádání domácího oblečení. Dvě zásuvky pak nabízejí možnost uložení drobných doplňků, jako jsou šperky, pásky nebo ponožky. Skříň je nejen vizuálně atraktivní, ale také pečlivě vyrobena s důrazem na kvalitu a trvalivost. Každý detail byl propracován s cílem zajistit vám dlouhoudobou spokojenost a funkčnost i při dlouhodobém používání. Můžete se tak spolehnout jak na pevnou konstrukci, tak opravdu precizní zpracování, které přinese pocit spolehlivosti po každý den. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Tichý chod posuvných dveří Dostatek úložného prostoru Moderní přírodní vzhled

Produkt Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku KONSIMO, materiálové složení Drevo, Drevotříska, HDF, Plast, sklo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan - parametry produktu

DekorDub Artisan
DesignModerní
MateriálHDF, Dřevotříska, Plast, Sklo
OsvětleníBez osvětlení
Počet dveříVícedveřové
Počet polic7
Počet šatních tyčí2
Počet zásuvek2
Povrchová úpravaMat
PůdorysPřímé
TypNa nožičkách, Uzavřené
ÚchytkyS úchytkami
Vnitřní dispoziceKombinované
VýbavaBez výbavy
VzorDvoubarevné
ZavíráníS posuvnými dvířky, S dvířky
ZrcadloSe zrcadlem
Hloubka215 cm
Šířka180 cm
Výška60 cm
Hmotnost201.00 kg
KategoriePláště, Skříně, Zrcadla, Šatní skříně
ZnačkaKONSIMO
MateriálDrevo, Drevotříska, HDF, Plast, sklo
E-shopHouseland.cz

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan - další zajímavé produkty

Konsimo Šatní skříň se zrcadlem Verru dub artisan - jak nakoupit nejvýhodnější?