Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 325 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub - popis produktu

Bez ohledu na to, zda se nacházíte v kanceláři nebo se věnujete domácím úkolům, je podstatné vybrat si psací stůl, který vytvoří příjemné pracovní prostředí a přinese řadu výhod. Všestranný stůl HUTTO dokonale zapadne do různých interiérů, ať už preferujete moderní nebo skandinávský styl. Kombinace bílé barvy a dubového dekoru je nejen atraktivní, ale také zaujme pozornost. S šuplíkem a dvířky nabízí dostatek úložného prostoru pro uskladnění všech nezbytných předmětů, tudíž se můžete spolehnout na čistou a přehlednou pracovní plochu za každých okolností. Díky laminované dřevotřísce je odolný vůči poškrábání a nárazům, takže si můžete být jisti, že bude vypadat krásně i po letech používání. A co je skvělé, údržba tohoto stolu je velmi jednoduchá. Stačí jen otřít povrch vlhkým hadříkem nebo použít šetrný čistící prostředek a váš psací stůl bude zase v bezvadném stavu. Specifikace produktu: Úložný prostor Odolný materiál Jednoduchá údržba

Produkt Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku KONSIMO v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub - parametry produktu

Hmotnost29 kg
Materiál deskyDřevo
Materiál nohouDřevo
Povrchová úpravaMat
TypPřímé
Úložný prostorKombinace
Hloubka52 cm
Šířka110 cm
Výška76 cm
Hmotnost30.00 kg
KategorieStoly, Psací stoly
ZnačkaKONSIMO
E-shopHouseland.cz

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub - další zajímavé produkty

Konsimo Psací stůl HUTTO bílý/dub - jak nakoupit nejvýhodnější?