Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 345 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá - popis produktu

Zahalte své stoly do nádherné elegance s porcelánovou jídelní soupravou RESEDA v čisté bílé kráse. S touto 20-dílnou sadou, která zahrnuje dokonce i omáčník s podmiskou, učiníte každý okamžik u rodinného stolu výjimečným. Tato úchvatná sada zahrnuje omáčník s podmiskou, šest hlubokých talířů pro vaše polévky a těstoviny, šest dezertních talířů pro sladké pochoutky a šest mělkých jídelních talířů pro hlavní pokrmy. Nabízíme vám nejen nádherný design, ale i funkčnost pro vaše pohodlí. Velké jídelní talíře, hluboké disky a dezertní talíře jsou připraveny pro vaše oblíbené pokrmy, zatímco omáčkovník dodává tu správnou dávku elegance každému pokrmu. A co víc, tato souprava je navržena tak, aby vydržela - můžete ji mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě. RESEDA je symbolem kvality a vkusu, ať už se bavíte při slavnostním obědě nebo u večeře ve všední den. Věřte nám, tato porcelánová kráska oslní nejen vaše chuťové buňky, ale i vaše hosty. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Moderní design Lze mýt v myčce nádobí Lze používat v mikrovlnné troubě Sada obsahuje: 6 x jídelní talíř (ø 26,5 cm) 6 x dezertní talíř (ø 20 cm) 6 x hluboký talíř (ø 21 cm) 1 x omáčník (20 x 11,2 cm) 1 x podmiska

Produkt Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky KONSIMO, barevná verze je bílá, je vyroben z materiálu Keramika, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní soupravy, vyrábí jej značka KONSIMO, barevná varianta je bílá, materiálové provedení je Keramika, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá - parametry produktu

SérieNádobí RESEDA
BarvaBílá
MateriálKeramika
Počet kusů20
Průměr dezertního talíře20 cm
Průměr hlubokého talíře21 cm
Průměr jídelního talíře26,5 cm
PůdorysKulaté
Typ talířeDezertní, Mělký, Hluboký
Vhodné pro6 osob
VzorJednobarevné
Šířka
Hmotnost5.00 kg
KategorieStoly, Jídelní stoly, Talíře, Jídelní soupravy
ZnačkaKONSIMO
Barvabílá
MateriálKeramika
E-shopHouseland.cz

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá - další zajímavé produkty

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob s omáčníkem RESEDA bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?