Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá - popis produktu

Zvýrazněte každou chvíli u rodinného stolu s porcelánovou jídelní soupravou RESEDA v bílé barvě pro 6 osob. Domácí jídlo je nejen chutné, ale i prvkem, který nás spojuje přes generace a rodiny. Udělejte si výjimečnou atmosféru pro společné rozhovory a nezapomenutelné okamžiky u stolu. Souprava je stvořena pro ty, kdo si cení kvality a elegance. Obsahuje velké jídelní talíře, hluboké misky a dezertní talíře, takže máte vše, co potřebujete pro dokonalé stolování. A ano, můžete ji mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě, což vám usnadní život. Sada RESEDA je dílem nejlepších designérů a vyniká nejvyšším standardem, potvrzeným spotřebiteli. Tento porcelán je nejen krásný, ale i extrémně trvanlivý a odolný proti poškození. Jeho jedinečný a jemný design okouzlí na první pohled a skvěle ladí s každým jídlem. Bez ohledu na to, zda slavíte speciální příležitost, nebo si užíváte každodenní večeři, sada bude vždy skvělým doplňkem vašeho stolu. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Moderní design Lze mýt v myčce nádobí Lze používat v mikrovlnné troubě Sada obsahuje: 6 x jídelní talíř 6 x dezertní talíř 6 x hluboký talíř

Produkt Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky KONSIMO, barevná verze je bílá, je vyroben z materiálu Keramika, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní soupravy, vyrábí jej značka KONSIMO, barevná varianta je bílá, materiálové provedení je Keramika, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá - parametry produktu

SérieNádobí RESEDA
BarvaBílá
MateriálKeramika
Počet kusů18
PůdorysKulaté
Typ talířeDezertní, Mělký, Hluboký
Vhodné pro6 osob
VzorJednobarevné
Šířka
Hmotnost5.00 kg
KategorieStoly, Jídelní stoly, Talíře, Jídelní soupravy
ZnačkaKONSIMO
Barvabílá
MateriálKeramika
E-shopHouseland.cz

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá - další zajímavé produkty

Konsimo Porcelánová jídelní souprava pro 6 osob RESEDA bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?