Konsimo Noční stolek FUNES grafit

Konsimo Noční stolek FUNES grafit

Konsimo Noční stolek FUNES grafit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 705 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Noční stolek FUNES grafit - popis produktu

Pokud se rádi před spaním ponoříte do dobré knihy, ale nemáte ji pak kam uložit, oceníte noční stolek FUNES. Jeho moderní design se snadno začlení do různých stylů místností. Prohlédněte si celou kolekci nábytku FUNES a vybavte si svou ložnici stylově. Pro snadné otevírání dvou šuplíku slouží elegantní výřezy. Stolek je vyroben z vysoce kvalitní dřevotřísky, která je snadno udržovatelná a odolává běžnému opotřebení, což zajišťuje, že noční stolek bude vypadat krásně i po dlouhých letech používání. Plastové nožky zajistí stabilní postavení nočního stolku a současně minimalizují možné poškození podlahy při jeho přesouvání. Specifikace produktu: Dva šuplíky s výřezem pro otvírání Moderní design Z kvalitní dřevotřísky

Produkt Konsimo Noční stolek FUNES grafit patří do skupiny produktů Noční stolky, patří značce KONSIMO, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Noční stolek FUNES grafit - parametry produktu

SérieFUNES
LED osvětleníNe
Materiál deskyDřevo
Materiál nohouPlast
Povrchová úpravaMat
Úložný prostorSe šuplíky
Hloubka40 cm
Šířka50 cm
Výška40 cm
Hmotnost14.00 kg
KategorieKnihy, Noční stolky
ZnačkaKONSIMO
E-shopHouseland.cz

Konsimo Noční stolek FUNES grafit - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Noční stolek FUNES grafit - další zajímavé produkty

Konsimo Noční stolek FUNES grafit - jak nakoupit nejvýhodnější?