Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá - popis produktu

Kolekce Toledo byla navržena pro obývací pokoje a vyznačuje se mimořádně modernistickým designem. Bílá je kombinovaná s dekorem dubu s výraznými letokruhy a prosklením, což dodává nábytku lehkost. Přední strany vyrobené z MDF desky, potažené membránovou fólií ve vysokém lesku, spojují odolnost se současným designem. Jemně zaoblené hrany dokonale splývají s jednoduchým a minimalistickým tvarem. K nábytku lze dokoupit LED osvětlení, které bude dalším zdrojem světla a doplňkovou dekorací interiéru. Vybavení komod bezúchytkovým otevíracím systémem zaručuje pohodlí při každodenním používání.   • Volitelné, diskrétní, energeticky úsporné LED osvětlení na přání • Funkce plného výsuvu zásuvek usnadňuje přístup • vysoce kvalitní membránová fólie zajišťuje trvanlivost po celá léta • tvrzené sklo zajistí bezpečné použití

Produkt Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konferenční stolky od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá - parametry produktu

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá - historie ceny a dostupnosti

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá - další zajímavé produkty

Konferenční Stolek Toledo 110 cm Dub San Remo/Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?