Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat - popis produktu

Kolekce nábytku Kama spojuje moderní design a nejvyšší kvalitu zpracování s dùrazem kladeným na detail. Svìtlé provedení v dekoru dub camargue vytváøí mnoho možností uspoøádání a èerné detaily dotváøejí jedineèný vzhled každého projektu. • barvy: dub camargue s prvky černá mat • design: čela - laminovaná nábytková deska v dřevěném dekoru; korpus - nábytková deska v dřevěném dekoru • úchytky: kovové černá mat •nohy: plastové černé kulaté Konferenční stolek z kolekce Kama je nábytek určený pro příjemné a relaxační chvíle strávené doma. Elegantní deska a funkční police splňuje očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Světlé barevné provedení v kombinaci s černými detaily zdůrazňuje mimořádný charakter stolku. Pokud si chcete získat elegantní a pohodlné místo k odpočinku, konferenční stolek z kolekce Kama určitě splní vaše očekávání. Charakteristika: • funkční police • černé detaily • precizní zpracování

Produkt Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat patří do skupiny produktů Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Konferenční stolky od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat - parametry produktu

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat - historie ceny a dostupnosti

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat - další zajímavé produkty

Konferenční Stolek Kama 110 cm 41 Dub Camargue/Černý Mat - jak nakoupit nejvýhodnější?