Komoda Dallas D3 Dub Sonoma

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma - popis produktu

Dallas je kolekce vytvořená pro individualisty, milovníky Safari stylu, kteří mají rádi trochu exotické atmosféry a nábytek s charakterem. Čím se tato kolekce vyznačuje? Charakteristickým prvkem jsou zde černé doplňky, které v kombinaci s teplými barvami vytvářejí mimořádně originální africký styl. Pevná povrchová úprava a tvary inspirované safari. Černé prvky dodávají jedinečný, zajímavý vzhled. DALLAS NÁBYTEK se vyznačuje moderním designem, neobvyklým, jedinečným vzhledem a skvělou funkčností všech kousků z kolekce. Komoda z kolekce Dallas je velká, díky čemu uložíte do ní mnoho oblečení a doplňků, a zároveň elegantní. Černé ozdobné prvky ve formě lišt dodávají nábytku jedinečný charakter. Komoda má čtyři zásuvky a jednu skříňku vybavenou policí, co umožňuje efektivně využít dostupný prostor. Dostupná ve dvou barevných provedeních.  

Produkt Komoda Dallas D3 Dub Sonoma patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma - parametry produktu

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma - historie ceny a dostupnosti

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma - další zajímavé produkty

Komoda Dallas D3 Dub Sonoma - jak nakoupit nejvýhodnější?