Komoda Dallas D1 Dub Sonoma

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma - popis produktu

Dallas je kolekce vytvořená pro individualisty, milovníky Safari stylu, kteří mají rádi trochu exotické atmosféry a nábytek s charakterem. Čím se tato kolekce vyznačuje? Charakteristickým prvkem jsou zde černé doplňky, které v kombinaci s teplými barvami vytvářejí mimořádně originální africký styl. Pevná povrchová úprava a tvary inspirované safari. Černé prvky dodávají jedinečný, zajímavý vzhled. DALLAS NÁBYTEK se vyznačuje moderním designem, neobvyklým, jedinečným vzhledem a skvělou funkčností všech kousků z kolekce. Prostorná komoda má uprostřed čtyři funkční velké zásuvky a dvě skříňky s policemi po stranách. Takový kus nábytku zaručí, že v domě nebude žádný nepořádek ani rozházené oblečení. V takto navrženém kusu nábytku si můžeme uspořádat věci, a dokonce schovat oblečení. Pět různých barevných provedení komody nám umožňuje sladit nábytek do jakéhokoli stylu uspořádání místnosti. Extrémně funkční nábytek se bude hodit nejen do domácnosti, ale i do kanceláře či pracovny. Má kovové úchytky a horní desku o tloušťce 48 mm, která bude dobrým místem pro vystavení různých dekorací a rodinných památek.    

Produkt Komoda Dallas D1 Dub Sonoma patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma - parametry produktu

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma - historie ceny a dostupnosti

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma - další zajímavé produkty

Komoda Dallas D1 Dub Sonoma - jak nakoupit nejvýhodnější?