Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 969 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové - popis produktu

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 jsou určeny k rekreačním projížďkám pro začínající a středně pokročilé bruslaře. Model NA1169 v sobě spojuje poutavý design a kvalitní materiály. Hliníkový podvozek je osazen PU kolečky o tvrdosti 82A, ta je ideálním kompromisem mezi rychlostí, životností a pohodlím. Kolečka jsou osazena ložisky ABEC 7 pro svižnou a plynulou jízdu. Skelet brusle je vyroben z polypropylenu, který dobře přenáší energii z odrazu na kolečka a zároveň vydrží i připadný pád. Pohodlná, poloměkká bota je vyrobena z kombinace semiše, síťoviny MESH - pro dobrou prodyšnost, EVA a pěny o vysoké hustotě. Vnitřní bota nemá krytou špičku, takže dobře větrá a noha se méně potí. Zapínání je řešeno klasickou trojkombinací - šněrování, řemínek se suchým zipem a dvousekční přezka. Pravá brusle je osazena brzdou. Pod patou se nachází tlačítko pro změnu velikosti brusle. Při stisknutém tlačítku lze posouvat špičku boty a tím lze nastavit jednu ze 4 velikostí. Tento systém umožňuje přizpůsobit velikost chodidlu, slouží jako 'rostoucí' bota, která roste spolu s nohou dítěte a zároveň snižuje výslednou cenu bruslí. PARAMETRY Materiál PP, PU, semiš, EVA, MESH, 10 mm vrstva husté pěny Podvozek hliník Ložiska  ABEC 7 Bota poloměkká, prodyšná Zapínání dvousekční přezka pásek na zip šněrování pravá brusle osazena brzdou Kolečkové brusle » Rekreační brusle » Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové

Produkt Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka NILS EXTREME, velikost je 43-45, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové - parametry produktu

Velikost35-38
Velikost39-42
Velikost43-45
IntrastatBrusle kolečkové-2,00-95067030
KategorieBrusle, Kolečkové brusle
ZnačkaNILS EXTREME
Velikost43-45
E-shopGamisport.cz

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové - historie ceny a dostupnosti

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové - další zajímavé produkty

Kolečkové brusle NILS Extreme NA1169 tyrkysové - jak nakoupit nejvýhodnější?