Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m - popis produktu

Neoprenové plavky Swimaholic Swim Nappy zajistí vašim ratolestem komfortní plavání. Tyto plavečky poskytují tepelnou izolaci a zabrání nechtěným únikům. Proto by neměly chybět v plavecké výbavě vašich malých dětí. Jsou vyrobeny z neoprenu o síle 1,5mm.  Materiál je velmi pružný, nevybledne a nezničí se tak, jako obyčejné plavky. Dětem skvěle padnou a netlačí je. Nenasakují vodu, tudíž děti nijak neomezují v pohybu. Plavky snadno opláchnete, abyste je mohli použít zase při dalším koupání. Plavky splňují přesně to, co by měly. Tedy líbí se manželce (dítěti je to celkem jedno, ale spokojenou domácnost dělá žena). Dítě při našem testování těchto plavek nemělo problém v nich být i celé dopoledne a díky tomu, že celkem rychle usychaly, tak mu v nich nebyla zima, nestudily ho, a netvářil se, že by mu bylo nepříjemně. Rada pro váhavé ohledně velikosti je 'berte ty větší' - dítěti bylo 14 měsíců (10-11kg), ale i tak se do menší velikosti moc nevešel. A jestli si nejste jisti, jestli doopravdy udrží všechno.....vyzk...

Produkt Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m patří do skupiny produktů Kojenecké plavky, patří pod značku Swimaholic, v nabídce prodejce Swimaholic.cz.

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m - parametry produktu

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m - historie ceny a dostupnosti

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m - další zajímavé produkty

Kojenecké plavky swimaholic swim nappy coloured dots m - jak nakoupit nejvýhodnější?