Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kikkoman sójová omáčka - Sushi & Sashimi
Kikkoman Sushi & Sashimi sójová omáčka je vysoce kvalitní, tradiční japonská omáčka určená pro sushi a sashimi. Tato omáčka je vyrobena z nejkvalitnějších ingrediencí, včetně sójových bobů, pšenice, soli, vody a extraktu z kvasnic.
Je fermentována přirozeným způsobem po dobu více než 6 měsíců. Výsledkem je bohatá a vyvážená chuť, která perfektně doplňuje japonská jídla. Kikkoman Sushi & Sashimi sójová omáčka je ideální volbou pro ty, kteří hledají autentickou japonskou chuť a kvalitu.
SloženíSójová omáčka 76 % (voda, sójové boby, pšenice, sůl), voda, cukr, extrakt z kvasnic, sůl.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 349 kJ / 82 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 8,8 g |
z toho cukry | 7,1 g |
Bílkoviny | 8,2 g |
Sůl | 13,4 g |
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původuJaponsko
Produkt Kikkoman sójová omáčka na Sushi Sashimi 250 ml označuje EAN kód 8715035240308.
Kategorie | Omáčka |
EAN | 8715035240308 |
Kikkoman sójová omáčka - Sushi & Sashimi | Kikkoman Sushi & Sashimi sójová omáčka je vysoce kvalitní, tradiční japonská omáčka určená pro sushi a sashimi. Tato omáčka je vyrobena z nejkvalitnějších ingrediencí, včetně sójových bobů, pšenice, soli, vody a extraktu z
Kikkoman Sójová omáčka s nižším obsahem soli | Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože
Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka | Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka je lahodná japonská omáčka s kyselou chutí a světle žlutou barvou, která se vyrábí z mirinu, octa, uzených plátků sušeného tuňáka a mořských řas. | Díky její tekuté a řídké
Kikkoman Sladká sójová omáčka na rýži | Kikkoman sladká sójová omáčka na rýži je lahodná omáčka, která dokonale podtrhuje chuť a vůni rýže. Tato omáčka je vyrobená z prvotřídní sójové omáčky Kikkoman, cukru a dalších přírodních ingrediencí. | Její sladká chuť
Kikkoman sladká sójová omáčka | Kikkoman sladká sójová omáčka je vyráběna fermentací sójových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu, jedinečné aroma a je příjemně sladká. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná
Sójová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari je vyráběna pouze ze soli a sójových bobů, čímž se odlišuje od klasické sójové omáčky Shoyu vyráběné ze sójových bobů a pšenice. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě misa z tekutiny, která je vylučována. Poté se
Kikkoman přirozeně fermentovaná sójová omáčka | Originální japonská přirozeně fermentovaná omáčka, bez přidaných umělých aditiv, barviv, aromat nebo konzervantů. Balení má praktický dávkovač, který zaručuje pohodlné použití. | Složení | Voda, sójové boby, pšenice,
Kikkoman Teriyaki omáčka s praženým sezamem | Základem tradičního Teriyaki je sójová omáčka, saké, cukr nebo med. V takové omáčce se pak v Japonsku grilovaly ryby. Dnes se Teriyaki omáčky vyrábí v různých obměnách a používají se jako marináda nebo dip ke grilovanému či
Kikkoman veganská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů
Kikkoman tradiční sladká japonská sójová omáčka | Sladká sójová omáčka Kikkomn je vhodná k dochucení jakýchkoli pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dressingů. | Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky
Kikkoman Veganská sójová omáčka Tamari bez lepku | Přírodní fermentace zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobku s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Tamari sójová omáčka Kikkoman je
Kikkoman veganská sójová omáčka se sníženým obsahem soli | Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakkost s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Sójová
Kikkoman Ponzu pomerančová omáčka 250 ml | | Používejte ji jako omáčku na namáčení, nebo ji smíchejte a protřepejte s olejem a použijte ji jako zálivku na saláty. | | Složení: Voda, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl) 30 %, cukr, brandy ocet, pomerančový
Kikkoman tradiční japonská sójová omáčka | Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě
Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka | Kikkoman Ponzu citrusová sójová omáčka je lahodná japonská omáčka s kyselou chutí a světle žlutou barvou, která se vyrábí z mirinu, octa, uzených plátků sušeného tuňáka a mořských řas. | Díky její tekuté a řídké
Kikkoman Yakitori omáčka | Yakitori omáčka od značky Kikkoman je vynikající doplňkem k vašim grilovaným pokrmům. Tato hustá, výrazná a chutná omáčka je připravena na bázi sójové omáčky, obohacená o mirin, sake a koření. Je ideální při přípravě tradičního japonského
Kikkoman Veganská sójová omáčka Tamari bez lepku | Přírodní fermentace zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobku s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Tamari sójová omáčka Kikkoman je
Kikkoman unagi japonská sójová omáčka Datum minimální trvanlivosti produktu je do 20.04.2024! | Unagi (sladkovodní úhoř) je oblíbené japonské jídlo, které se často podává s hustou a sladkou omáčkou, která pokrm dokonale doplňuje. Omáčka Kikkoman Unagi byla vytvořena s
Kikkoman bezlepková omáčka na sushi | Představujeme vám Kikkoman Gluten Free Sushi Sauce – klíčovou ingredienci, která promění vaše sushi v nezapomenutelný kulinářský zážitek, a to i pro ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu. Tato speciálně vyvinutá omáčka
Kikkoman Teriyaki omáčka s pečeným česnekem | Způsob úpravy Teriyaki se používal v Japonsku především ke grilování ryb. Postupně se však rozšířil do světa a pro nové chuťové zážitky se začala tradičně používaná omáčka (směs sójové omáčky, saké, cukru či medu)
Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem | Původním účelem japonské Teriyaki bylo grilování ryb ve směsi složené ze sójové omáčky, saké a cukru nebo medu. Rozšířením této metody se pak Teriyaki začalo využívat při grilování masa a získání nového kulinářského
Kikkoman sezamový dressing | Tato bohatá smetanová omáčka je ochucená sezamovými semínky a lze jí použít místo majonézy nebo smetany pro vytvoření omáčky na vařené maso. Skvělá je také jako zálivka do salátů a výtečně chutná i s další zeleninou a také s rybami
Kikkoman teriyaki glaze | Teriyaki je technika vaření používaná v japonské kuchyni na bázi sójové omáčky s jemnou, sladkou a kořeněnou chutí. Kikkoman Teriyaki Glaze vám pomůže rychle a snadno vytvořit lahodné pokrmy s tradiční japonskou chutí teriyaki.Tato omáčka,
Obento japonská sójová omáčka na sushi | Význam slova „bento“ znamená oběd v tradičním japonském stylu. Vyzkoušejte tradiční japonskou sójovou omáčku vhodnou pro přípravu sushi a sashimi. | Složení | Voda, odtučněná sója (27%), pšenice, sůl, cukr, látky