Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black #208884

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black #208884

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black #208884

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black - popis produktu

Herní myš Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black: Herní myš Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse Vylepšete svůj zážitek z hraní počítačových her. Herní myš Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse skvěle doplní hráčskou atmosféru RGB osvětlením s 5 světelnými efekty a díky své nízké hmotnosti vás nebude při hře nijak omezovat. K vašemu zařízení ji připojíte pomocí USB-C kabelu. Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse je kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac. Klíčové vlastnosti herní myši Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse Ultra lehká optická myš značky Keychron RGB osvětlení s 5 světelnými efekty K vašemu zařízení ji připojíte pomocí USB-C kabelu S nejsilnějším a nejkonkurenceschopnějším senzorovým čipem myši PMW3389 Rozlišení až 16 000 DPI IPS až 400 Programovatelné klávesy myši Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse Kompatibilita s Mac a Windows Nastavení myši bez softwaru - přímo tlačítky Životnost 70 milionů kliknutí RGB osvětlení herní myši Keychron M1 Na herní myši Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse naleznete hned dvě ovládací tlačítka a to pro RGB osvětlení a úpravu DPI. Pouhým kliknutím můžete vybírat z 5 režimů světelných efektů a to zcela bez nutnosti využití softwaru. 

Produkt Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black #208884 patří do skupiny produktů Herní myši, patří pod značku Keychron v nabídce e-shopu Alza.cz.

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black - parametry produktu

KategorieHerní myši
ZnačkaKeychron
E-shopAlza.cz

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black - historie ceny a dostupnosti

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black - další zajímavé produkty

Keychron M1 Ultra-Light Optical Mouse, Black - jak nakoupit nejvýhodnější?