Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Chránič OPRO GOLD je skvělou volbou pro sportovce, kteří si cení kvality, ochrany a pohodlí. Jeho inovativní design a vysoká funkčnost z něj činí jeden z nejlepších chráničů na trhu. S tímto chráničem můžete sportovat s jistotou, že jsou vaše ústa a zuby v bezpečí a že si můžete naplno užívat svůj oblíbený sport.Chrániče zubů OPRO GOLD jsou vytvořeny s důrazem na maximální ochranu a pohodlí. Jejich jedinečná konstrukce se skládá ze dvou vrstev, které společně zajišťují bezpečnost vašeho obličeje a úst. Na vnější straně chrániče je odolná vrstva, která účinně chrání před nárazy a údery. Tuto odolnou vnější vrstvu doplňuje pružná vnitřní vrstva, která poskytuje vynikající komfort a pohodlí při používání.Jádro chrániče tvoří 13 anatomických žeber, vyrobených z high-tech materiálu zvaného 'hi-flow'.Samotný proces tvarování chrániče je jednoduchý a efektivní. Roztahovací zóny na chrániči umožňují jeho tvarování prakticky pro všechny typy úst. Klíčovým prvkem, který zajišťuje snadné a přesné tvarování chrániče zubů, je patentovaný držák vidlice. Ten zajišťuje minimální tloušťku povrchu skusu a zároveň vytváří systém odvětrávání. Po vyjmutí držáku chránič vytváří vzduchové polštářky, které poskytují neuvěřitelné pohodlí a ochranu během nošení.Chráněné přední patro je široké a otevřené, což umožňuje snadné dýchání a mluvení, což je důležité zejména při aktivním sportu. Chránič OPRO GOLD je vhodný pro děti od 10 let a je ideální pro všechny kontaktní sporty. Je však třeba dodat, že není vhodný pro nositele pevných chráničů zubů. Je však bezpečný pro alergiky, protože neobsahuje latex, a navíc je ošetřen přísadou biomastern, která účinně ničí až 99,99 % škodlivých bakterií.

Produkt Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl lze nalézt mezi produkty ve skupině Chrániče zubů, je v nabídce značky Katsudo, barevná verze je růžová v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl - parametry produktu

BarvaRůžová
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieChrániče, Chrániče zubů
ZnačkaKatsudo
Barvarůžová
E-shopWaragod.cz

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl - historie ceny a dostupnosti

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl - další zajímavé produkty

Katsudo chránič zubů OPRO Gold Pink/Pearl - jak nakoupit nejvýhodnější?