Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z něj nápoj, který dodá energii. Ochutíte jím sušenky, které potěší, a ozvláštníte jím snídani, která udělá z každého rána příjemný rituál.
Produkt KAKAOVÝ PRÁŠEK - GHANA (10/12), 250g #5357101 je označen EAN kódem 8596632234286.
Kategorie | Kakao |
EAN | 8596632234286 |
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z
Ghanské kakao má zvuk. Jeho produkci řídí speciální vládní instituce, jeho výnosy generují největší příjmy státní pokladny. Proč byste ho měli ochutnat? Kakaový prášek z Ghany je vysoké kvality, neobsahuje žádné příměsi a má univerzální použití. Připravíte z
Ačkoli Peru nepatří mezi největší světové producenty kakaa, nestojí rozhodně stranou. Jeho 71 tisíc tun, které dodává na světovou burzu, stojí za pozornost. Jako jedna z mála zemí vyrábí totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rostou skoro všude, včetně pobřeží a
Ghana se bez kakaa neobejde. Stejně, jako se bez ghanského kakaa neobjedeme my. Čokoláda z něj vyrobená bývá krémová, s tóny ovoce a smetany. Když budete pozorně ochutnávat, možná je najdete i v těchto 70procentních čokoládových čočkách. Protože obsahují skutečně
Snížený obsah tuku, zvýšený obsah zážitků. Rozmíchejte dvě lžičky v teplém kravském, sójovém, mandlovém, rýžovém nebo kokosovém mléce. Pokaždé vás omámí exotickou vůní a chutí doslova božskou. Kakaový prášek Santo Domingo by vám neměl chybět. Snídaně bez
| Kakaový prášek 10–12 % tuku Čokoládová chuť přímo od zdroje.Nás kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů. Vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se při procesu lisování oddělí kakaové máslo. Část, která zůstane, nazýváme kakaový koláč
| Kakaový prášek 10–12 % tuku Čokoládová chuť přímo od zdroje.Nás kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů. Vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se při procesu lisování oddělí kakaové máslo. Část, která zůstane, nazýváme kakaový koláč
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek se ještě suší
nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek se ještě suší
nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek se ještě suší
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Ačkoli Peru nepatří mezi největší světové producenty kakaa, nestojí rozhodně stranou. Jeho 71 tisíc tun, které dodává na světovou burzu, stojí za pozornost. Jako jedna z mála zemí vyrábí totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rostou skoro všude, včetně pobřeží a
Ačkoli Peru nepatří mezi největší světové producenty kakaa, nestojí rozhodně stranou. Jeho 71 tisíc tun, které dodává na světovou burzu, stojí za pozornost. Jako jedna z mála zemí vyrábí totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rostou skoro všude, včetně pobřeží a
Ačkoli Peru nepatří mezi největší světové producenty kakaa, nestojí rozhodně stranou. Jeho 71 tisíc tun, které dodává na světovou burzu, stojí za pozornost. Jako jedna z mála zemí vyrábí totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rostou skoro všude, včetně pobřeží a
Ačkoli Peru nepatří mezi největší světové producenty kakaa, nestojí rozhodně stranou. Jeho 71 tisíc tun, které dodává na světovou burzu, stojí za pozornost. Jako jedna z mála zemí vyrábí totiž kakao jemné a aromatické. Kakaovníky rostou skoro všude, včetně pobřeží a