JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 387 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair - popis produktu

Toto křeslo je ideální pro rybáře, kteří hledají velký komfort a prostor! Toto křeslo je ideální pro rybáře, kteří hledají velký komfort a prostor! Sedák a opěradlo jsou vyrobeny z pohodlného polstrovaného polar fleecu a polyesteru, nohy jsou prodloužitelné a mají patky proti zaboření. Křeslo je extra prostorné se šířkou sedací části 56 cm a výškou opěradla 68 cm. Opěradlo lze nastavit v 8 různých úhlech. Pevné a pohodlné křeslo s područkami Opěradlo lze nastavit v 8 různých úhlech Extra široká sedací část a vysoké opěradlo Pevný ocelový rám Ergonomicky navržené polstrování (polyester + polar fleece) Nastavitelné nohy se zamykacím systémem Patky proti zaboření

Produkt JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair lze nalézt mezi produkty ve skupině Rybářská křesla, patří značce JRC, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair - parametry produktu

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair - historie ceny a dostupnosti

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair - další zajímavé produkty

JRC Křeslo Defender II Relaxa Recliner Arm Chair - jak nakoupit nejvýhodnější?