JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 626 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair - popis produktu

Toto křeslo je ideální pro rybáře, kteří hledají velký komfort a prostor!  Toto křeslo je ideální pro rybáře, kteří hledají velký komfort a prostor! Sedák a opěradlo jsou vyrobeny z pohodlného polstrovaného polar fleecu a polyesteru, nohy jsou prodloužitelné a mají patky proti zaboření. Křeslo je extra prostorné se šířkou sedací části 56 cm a výškou opěradla 84 cm. Opěradlo lze nastavit v 8 různých úhlech. Pevné a pohodlné křeslo s područkami Opěradlo lze nastavit v 8 různých úhlech Extra široká sedací část Extra vysoké opěradlo (84 cm) Pevný ocelový rám Ergonomicky navržené polstrování (polyester + polar fleece) Nastavitelné nohy se zamykacím systémem Patky proti zaboření

Produkt JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair patří do skupiny produktů Rybářská křesla, patří značce JRC, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair - parametry produktu

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair - historie ceny a dostupnosti

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair - další zajímavé produkty

JRC Křeslo Defender II Relaxa Hi-Recliner Arm Chair - jak nakoupit nejvýhodnější?