Mezi nejvíce zastoupené značky patří Trek'n eat, Adventure Menu, Expres Menu, AdventureMenu, Real Turmat, Katadyn, Summit To Eat, Forestia, Jomipsa, Trek n eat, INDIANA, Beaba, ORION, Mepal, REER, Weber, RENJER, CPress, MFH, InnovaGoods, NEKTON, TWISTSHAKE, EMINENT, STANLEY® a Coghlan´s. Všechny značky
MRE Expres Menu Boloňská omáčka:Rodinná firma z Krkonoš vyrábí kvalitní a zdravá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas. Směs na boloňské špagety Expres Menu oceníte při kempování, stanování, na outdoorových výpravách i dovolené jako rychle a snadno
Hovězí Stroganov - 2 porce | Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem
Dršťková polévka - 2 porce | Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem
Koprovka s vejci - 2 porce | Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u
Kuřecí maso - 3 porce | Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro SCD. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Zelná polévka s klobásou - 2 porce | Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem. | | | Základem dobrého
BORŠČ - 2 porce | Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je
Čočková polévka - 2 porce | Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé
Hrachová polévka - 2 porce | Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze
Jelení ragú - 2 porce | Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého
Kuřecí po zahradnicku - 2 porce | Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Svíčková na smetaně - 2 PORCE | Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Vepřové na žampionech - 2 porce | Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u
Kuřecí vývar s masem a zeleninou - 2 porce | Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými
Kulajda s liškami - 2 porce | Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Polévka je vhodná také pro děti
Zbojnické kuře - 2 porce | Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Italská tomatová polévka - 2 porce | Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři
Hovězí guláš - 2 porce | Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je
Maso dvou barev - 2 porce | Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Gulášová polévka - 2 porce | Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10
Vepřové maso - 3 porce | Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro Low Carb a SCD. | Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a
Marinované vepřové koleno - 2 porce | Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s Čočkou po
Krůtí maso - 3 PORCE | Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro SCD. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze
Krůta na slanině (Low Carb) - 2 porce | Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Rajská omáčka s hovězím masem - 2 porce | Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem