Nejnižší cena za posledních 45 dní: 155 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kuřecí po zahradnicku - 2 porce
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
Kuřecí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, chilli.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
Tuky | 4,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 8,3 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 7,8 g |
Vláknina | 2,0 g |
Sůl | 0,68 g |
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původuČeská republika
MRE Expres Menu Kuřecí po zahradnicku:Rodinná firma z Krkonoš vyrábí kvalitní a zdravá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas. Kuřecí po zahradnicku Expres Menu oceníte při kempování, stanování, na outdoorových výpravách i dovolené jako rychle a snadno připravený oběd či večeři. Za 3-5 minut totiž máte hotovo a můžete si vychutnat šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. K masu si lze připravit libovolnou přílohu nebo ho použít jako ingredienci do jiného pokrmu.Klíčové vlastnosti MRE Expres Menu - Kuřecí maso po zahradnickuPoctivé kuřecí maso po zahradnicku bude ideální jako oběd nebo večeřeKuřecí maso po zahradnicku můžete ohřát hned několika způsobyVelmi snadná a rychlá příprava, díky čemuž je jídlo vhodné do kempu i na dovolenouOhřev kuřecího masa po zahradnicku MRE Expres Menu za 3-5 minutIdeální konzumovat s přílohou či do salátůSkladování při teplotě 1-30°CProdukt vydrží až 3 roky při pokojové teplotě bez přidání éčekPečlivý výběr surovin a absence chemických přísadSkladování při teplotě 1-30°COhřev kuřecího masa po zahradnicku MRE Expres Menu za 3-5 minutVýrobky MRE Expres Menu jsou zcela bez lepkuProdukt vydrží až 3 roky při pokojové teplotě bez přidání éčekZákladem je pečlivý výběr surovin a absence chemických přísadZákladem vynikající chuti a konzistence je důkladný výběr surovin. Výrobky MRE Expres Menu jsou zcela bez chemických přísad (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva apod.). Vždy je tak zachována naprostá kvalita všech surovin, a to zejména těch, ze kterých se jídlo vyrábí. Prvotřídní kvalita je důležitá, ale nesmíme zapomínat také na ekologii. Rodinná firma MRE využívá pro své výrobky lokální dodavatele. V neposlední řadě je důležitý také výběr masa s dobrými životními podmínkami zvířat. Suroviny jsou pouze od dodavatelů, kteří splňují všechny tyto hodnoty.Víte, že kuřecí maso po zahradnicku MRE Expres Menu vydrží 3 roky při pokojové teplotě?Kuřecí maso po zahradnicku MRE Expres Menu je zcela bez chemických přísad, konzervantů, barviv a 100% bez lepku. Kde tedy tkví tajemství, že vydrží při pokojové teplotě až 3 roky? Odpovědí na tuto otázku je CTP, unikátní patentovaná metoda vaření kontinuálním tepelným procesem, který pokračuje sterilací v parním autoklávu. Díky tomu si můžete vychutnat nutričně vyvážená a chutná jídla s dlouhou trvanlivostí.Snadná příprava kuřecího masa po zahradnicku MRE Expres MenuKuřecí maso po zahradnicku MRE Expres Menu je již uvařené a tepelně zpracované. Díky tomu jej stačí pouze ohřát. Maso se dá také jíst studené. Při přípravě nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo předvářet. Kuřecí maso po zahradnicku MRE Expres Menu můžete ohřát hned několika způsoby. Uzavřený sáček lze vložit do hrnce s horkou vodou a nechat cca 10 minut prohřát. Pokud máte k dispozici možnost ohřát jídlo přímo na plotně, sáček vyprázdněte přímo do hrnce a ohřívejte cca 5 minut. Příprava v mikrovlnné troubě vám zabere jen několik málo minut. Použít můžete také samoohřev od Adventure Menu. Stačí do něj jednoduše vložit uzavřený sáček a nalít trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté a připravené k jídlu.Složení MRE Expres Menu - Kuřecí maso po zahradnicku:Kuřecí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, chilli.Výživové údaje:Energetická hodnota: 420 Kj / 100 KcalTuky: 4,1 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 1 gSacharidy: 8,3 g- z toho cukry: 1,2 gBílkoviny: 7,8 gSůl: 0,68 g
Tento produkt naleznete ve skupině Jídlo na cesty od značky Expres Menu, naleznete ho u prodejce Sport365.cz, Vitalcountry.cz, Alza.cz.
Produkt Expres Menu Kuřecí po zahradnicku 600 g označuje EAN kód 8594043790483.
Kategorie | Jídlo na cesty |
Značka | Expres Menu |
E-shop | Sport365.cz, Vitalcountry.cz, Alza.cz |
EAN | 8594043790483 |
Kuřecí po zahradnicku - 2 porce | Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Kuřecí vývar s masem a zeleninou - 2 porce | Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými
Zbojnické kuře - 2 porce | Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Kuřecí maso - 3 porce | Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro SCD. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Vepřové na žampionech - 2 porce | Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u
Gulášová polévka - 2 porce | Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10
Kulajda s liškami - 2 porce | Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Polévka je vhodná také pro děti
Hovězí Stroganov - 2 porce | Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem
Dršťková polévka - 2 porce | Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem
Italská tomatová polévka - 2 porce | Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři
Svíčková na smetaně - 2 PORCE | Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Hovězí guláš - 2 porce | Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je
Krůta na slanině (Low Carb) - 2 porce | Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se
Koprovka s vejci - 2 porce | Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u
Butter chicken - 2 porce | Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10
BORŠČ - 2 porce | Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je
Maso dvou barev - 2 porce | Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Čočková polévka - 2 porce | Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé
Hrachová polévka - 2 porce | Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze
Rajská omáčka s hovězím masem - 2 porce | Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem
MRE Adventure Menu - Kuře po zahradnicku s fazolemi:Trvanlivé jídlo Adventure Menu Kuře po zahradnicku s fazolemiVyrážíte zrovna na cesty nebo jen nemáte čas na vaření a přesto nechcete své tělo živit těžko stravitelnými polotovary, instantními jídly či konzervami? Pak je
Jelení ragú - 2 porce | Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého
Zelná polévka s klobásou - 2 porce | Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem. | | | Základem dobrého
Kuře na paprice - 2 PORCE | Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní