Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 050 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless - popis produktu

Představ si nádobku na jídlo, co je vyrobená z takové té poctivé potravinářské nerezovky, že by z ní klidně mohl jíst i medvěd, kdyby měl příbor. A k tomu víčko z potravinářského silikonu, co drží těsně jako pěst na oko – žádné prosakování ani kapka ven! Objem má 1005 ml, takže se do ní vejde pořádná porce guláše nebo co máš rád. A to nejlepší? Ten povrch je elektrolyticky leštěný, takže nepřijme žádné cizí chutě ani vůně, ať tam máš co máš. Navíc se to čistí tak snadno, že by to zvládl i lenoch. A když se ti nechce škrábat, klidně to hoď do myčky. Ideální parťák na výlety do divočiny nebo pro transport svačiny do práce nebo školy. Hlavní přednosti: nacvakávací vodotěsné víčko vyrobeno z potravinářské oceli a silikonu elektrolyticky leštěný povrch, který nepohlcuje ani neuvolňuje chuť a vůni potravin nerezne prakticky nerozbitná ohebný růžek pro snadné odvětrání neprosakuje možno mýt v myčce neobsahuje BPA, ftaláty, olovo, ani jiné toxické nebo nebezpečné látky Specifikace: Objem: 1005ml Rozměry (šířka x délka): 20,3 cm x 14,8 cm x 5,1 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Svačinové boxy, je v nabídce značky Klean Kanteen v nabídce e-shopu BushcraftShop.cz.

Produkt Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless patří do skupiny produktů Termosky na jídlo, vyrábí jej značka Klean Kanteen, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Boxy na jídlo, patří značce Klean Kanteen, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless - parametry produktu

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless - historie ceny a dostupnosti

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless - další zajímavé produkty

Jídlení svačinový box KLEAN KANTEEN Meal Box 1005 ml - brushed stainless - jak nakoupit nejvýhodnější?