Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 550 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová - popis produktu

Není to tak dávno, kdy jste mohli vidět plastové židle jen na zahradě nebo na balkoně, terase či v čekárně na lékařské vyšetření. Dnes je to již minulostí. Plastové židle jsou častěji obsazovány do jakékoliv části interiéru. Jsou IN, cenově dostupné a velmi šmrncovní.  S designem vajíčkové skořápky přichází plastová židle SONAIA ve třech barevných variantách: béžová, bordó a tmavě modrá. Tělo židle je postaveno na stabilní kovové konstrukci v černé barvě. Nohy židle zakončují ohebné kluzáky, jejichž úkolem je zajistit stabilitu židle na jakémkoliv nerovném povrchu. Vyrovnávají nerovnosti podlahy a různých povrchů, díky čemuž se sedící nemusí obávat nestabilního sezení. Barva: béžová / černábordó / černátmavě modrá / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: plast / kovRozměry: šířka: 47 cmhloubka: 68,5 cmvýška: 85 cmhloubka sedu: 44 cmvýška sedu: 46 cmNosnost: 90 kgHmotnost: 5 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Kondela, v barvě béžová, materiál je Plast v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové židle, je v nabídce značky Kondela, v barvě béžová, materiál je Plast v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAModrá
BARVAČervená
BARVABéžová
STYLModerní
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
HLOUBKA SEDU44 cm
NOSNOST90 kg
HMOTNOST5 kg
ŠÍŘKA47 cm
VÝŠKA85 cm
VÝŠKA SEDU46 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
TYP PODNOŽE4 nohy
PODRUČKYNe
BAREVNÁ VARIANTABéžová
Hmotnost5000.000g
KategoriePláště, Židle, Jídelní židle, Plastové židle
ZnačkaKondela
Barvabéžová
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová - historie ceny a dostupnosti

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová - další zajímavé produkty

Jídelní židle SONAIA Tempo Kondela Béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?