Albi Kovový Ježek v kleci

Albi Kovový Ježek v kleci

Albi Kovový Ježek v kleci

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 223 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Kovový Ježek v kleci - popis produktu

Hlavolam Ježek v kleci kov nový:Pomozte ježkovi najít cestu ven z klece a rozvíjejte tak svou jemnou motoriku, paměť, koncentraci a trpělivost díky tradičnímu českému hlavolamu. V České republice nenajdete známější hlavolam, než je ježek v kleci. Proslavený byl především díky knize Rychlé Šípy od Jaroslava Foglara. S tímto hlavolamem zaručeně potrápíte své mozkové závity, a navíc si procvičíte jemnou motoriku, paměť, koncentraci a trpělivost zábavnou formou. Hlavolamem Ježek v kleci získátehlavolam ve kvalitním kovovém provedenítradiční český hlavolammožnost zvýšit si koncentraci, rozvinout jemnou motoriku a zlepšit paměťdárek, který pobaví Jak na to?Hlavolam je složený z klece s různě velkými otvory a kuličky s rozdílně dlouhými ostny připomínající ježka. Vaším jediným úkolem je potom dostat ježka z klece ven, což nemusí být tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Naklánějte s hlavolamem tak, abyste zjistili, zda vámi vybraná cesta dostane ježka z klece. Uvnitř hlavolamu sice nenaleznete plán Jana Tleskače na létající kolo, ale i tak si s ním užijete spoustu legrace.Doplňující informace:Klec výška:7,5 cmKlec průměr:4,5 cm

Ježka v kleci v souvislosti s Rychlými šípy od Jaroslava Foglara vaši rodiče nebo prarodiče zcela jistě znají. Což takhle jim pořídit vlastní „hlavolam“, nad kterým si mohou hezky lámat hlavu a tříbit tak jemnou motoriku? Ježek v kleci je klasický hlavolam, který dokáže zabavit na dlouhou dobu. Jak jen ho z té klece vyndat? Jde to vůbec? Ale ano, jen to chce přijít na to, jak. Potěšte své blízké originálním dárkem který je bude bavit.

Ježek v kleci je klasický hlavolam, který se u nás proslavil díky Jaroslavu Foglarovi a jeho knize Rychlé šípy. Hlavolam je kovový a vaším úkolem je dostat ježka z klece ven. Bohužel se uvnitř neskrývá nákres Tleskačova létajícího kola a ani není ježek šroubovací, ale spousty zábavy si s ním určitě užijete. Velikost klece: 4,5 cm (průměr) × 7,5 cm.

Produkt Albi Kovový Ježek v kleci patří do skupiny produktů Vzdělávací hračky, je v nabídce značky ALBI, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz, Babickarstvi.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Filmy pro seniory, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz, Babickarstvi.cz.

Produkt Albi Kovový Ježek v kleci lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry pro seniory od značky ALBI, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz, Babickarstvi.cz.

Produkt Albi Kovový Ježek v kleci popisuje EAN kód 8590228022707.

Albi Kovový Ježek v kleci - parametry produktu

Albi Kovový Ježek v kleci - historie ceny a dostupnosti

Albi Kovový Ježek v kleci - další zajímavé produkty

Albi Kovový Ježek v kleci - jak nakoupit nejvýhodnější?