Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g - popis produktu

Těsto Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g:Obalovací těsto Jet Fish je osvědčený prostředek pro rybolov, který slouží k ochucení nástrahy. Je ideální zejména k obalování tvrdých nástrah jako jsou pelety, partikly nebo boilies. Poté, co nástrahu obalíme, se příchuť začne rozpouštět a lákat okolní ryby. Díky tomu naroste potenciál záběru a zkrátí se doba čekání. Těsto se dodává v dóze o hmotnosti 250 g, v níž je lehce přenosné a zároveň zůstane dlouho čerstvé. Příchuť kukuřice, která bude pro ryby silným lákadlem, se postará o exkluzivní lovecké zážitky. Těsto Jet Fish dráždí chuťové a čichové smysly ryb. Klíčové vlastnosti těsta Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g Těsto Jet Fish perfektně přilne k návnadě Ideální složení s oblíbenou chutí a vůní Celková hmotnost těsta Jet Fish je 250 g S dráždivým efektem čichových a chuťových smyslů ryb Sypká forma těsta S příchutí, kterou je kukuřice Obal lze znovu uzavřít

Produkt Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g patří do skupiny produktů Obalovací těsta, patří pod značku Jet Fish, v nabídce prodejce Alza.cz.

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g - parametry produktu

KategorieObalovací těsta
ZnačkaJet Fish
E-shopAlza.cz

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g - historie ceny a dostupnosti

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g - další zajímavé produkty

Jet Fish Těsto obalovací Natur Line Kukuřice 250g - jak nakoupit nejvýhodnější?