Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g - popis produktu

Těsto Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g: Obalovací těsto Jet Fish Legend je vynikající, rychle fungující nástraha. Můžete ji použít samostatně, nebo k obalování boilie, pelet, partiklů atd. Z kelímku stačí pouze odtrhnout kousek a s ním obalit nástrahu. Těsto Jet Fish při rozpadu vytvoří obláček atraktivních složek, které se rychle šíří a přitahují kapry k nástraze. Mnohem účinnější způsob než chytání na pelety. Tato metoda je vynikající na závody nebo lov trofejních kaprů. Klíčové vlastnosti obalovacího těsta Jet Fish Legend Chilli Tuna/ ChilliObalovací těsto Jet Fish Legend je určeno na obalování nástrahHmotnost balení je 250gPříchuť těsta chilli tuna/ chilli

Produkt Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g patří do skupiny produktů Obalovací těsta, patří pod značku Jet Fish, v nabídce prodejce Alza.cz.

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g - parametry produktu

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g - historie ceny a dostupnosti

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g - další zajímavé produkty

Jet Fish Těsto obalovací Legend Chilli Tuna/Chilli 250g - jak nakoupit nejvýhodnější?