JarStol Vitrína NATURAL N-5

JarStol Vitrína NATURAL N-5

JarStol Vitrína NATURAL N-5

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 110 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JarStol Vitrína NATURAL N-5 - popis produktu

Vitrína NATURAL N-5 je součástí klasické sestavy nábytku NATURAL, která je vyrobena v elegantním barevném provedení az kvalitních materiálů s ABS hranami, které jsou odolné vůči poškození. Kolekce je charakteristická svým nadčasovým provedením, nádherným designem, dokonalými liniemi, úžasnými kovovými úchyty a panty s měkkým zavíráním , které zjednoduší každodenní používání. Kolekce obsahuje několik dokonalých segmentů, díky kterým vytvoříte obývací pokoj nebo ložnici dle Vašich představ.

Vitrína NATURAL N-5 nabízí ve vrchní části skleněná dvířka za kterými je skleněná police, ve spodní části plná dvířka za kterými jsou police a ve středu je zásuvka se systémem PUSH TO OPEN. Ke vitríně lze doobjednat i LED osvětlení zásuvky v ceně 38 eur. V případě zájmu je třeba napsat to do poznámky v obejdnávce!! V případě zájmu je možné dokoupit i LED osvětlení police , v ceně 29 eur! Nábytek je dodáván v demontu.

Materiál: laminovaná deska, ABS hrany, kovové úchytky, tvrzené sklo Barevné provedení: ribbeck Rozměr: (ŠxVxH) 102 x 159,5 x 40,5 cm

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Na skla se nevztahuje reklamace, zkontrolujte si je prosím při přebírání!

Tento produkt se nachází v kategorii Obývací stěny, je v nabídce značky JarStol, v barvě hnědá, materiál je lamino.

Produkt JarStol Vitrína NATURAL N-5 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sestavy nábytku, je v nabídce značky JarStol, barevná varianta je hnědá, materiál je lamino.

Tento produkt naleznete ve skupině Obývací sestavy, patří pod značku JarStol, barevné provedení je hnědá, materiálové složení lamino.

JarStol Vitrína NATURAL N-5 - parametry produktu

DekorDub
Povrchová úpravaMat
Typ vitrínyŠiroké vitríny
MateriálLamino
Výška159,5 cm
BarvaHnědá
Šířka102 cm
LED osvětleníOsvětlení za příplatek
StylModerní
Typ vitrínyVitríny se sklem
Typ vitrínySamostatně stojící vitríny
KategorieNábytek, Obývací stěny, Vitríny, Sestavy nábytku, Obývací sestavy
ZnačkaJarStol
Barvahnědá
Materiállamino

JarStol Vitrína NATURAL N-5 - historie ceny a dostupnosti

JarStol Vitrína NATURAL N-5 - další zajímavé produkty

JarStol Vitrína NATURAL N-5 - jak nakoupit nejvýhodnější?