ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 - popis produktu

Vitrína INTENSO WTSZ104

Pokud hledáte kvalitní, moderní a funkční sestavu do obývacího pokoje, INTENSO je ideální volbou . Vitrína INTENSO WTSZ104 je navržena na vysokých nohách, což dodává vašemu interiéru elegantní a vzdušný vzhled. Vyrobená je z pevné a odolné konstrukce, dvířka oživují lamely. Navíc, za prosklenými dvířky je LED osvětlení , které navodí příjemnou atmosféru, čímž podtrhuje její jedinečný vzhled. Vysoká vitrína má dvě dvířka, z toho jedny prosklené, do prosklené části lze dát zásuvku. Otevírání je zajištěno systémem PUSH TO OPEN.

Materiál: laminát, MDF 18 (čela), kovové nohy, ABS hrany Rozměry (ŠxVxH): 104 x 166 x 39 cm Barevné provedení: černý grafit / dub wotan Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti.

Produkt ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 patří do skupiny produktů Obývací stěny, je v nabídce značky ArtPS, v barvě béžová v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Obývací sestavy, patří pod značku ArtPS, barevné provedení je béžová, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 - parametry produktu

BarvaČerná
BarvaBéžová
Povrchová úpravaMat
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Šířka od-do100 cm - 110 cm
StylModerní
Typ vitrínyNízké vitríny
Typ vitrínyVitríny se sklem
LED osvětleníS osvětlením
Typ vitrínySamostatně stojící vitríny
MístnostObývací pokoj
KategorieObývací stěny, Vitríny, Obývací sestavy
ZnačkaArtPS
Barvabéžová
E-shopMujnabytek.cz

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 - historie ceny a dostupnosti

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 - další zajímavé produkty

ArtPS Vitrína INTENSO WTSZ104 - jak nakoupit nejvýhodnější?